2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 81 پست
از این خیلی ناراحتم شوهرم هیچ ری اکشنی نداشت فقط گفت ایشالا خیره

نگو اونم مثل تو یهو غافلگیر شده

ولی خیلی عزیز میشه این بچه باور کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وااااقعا 😍😍🤗ای خدا این دختر خله خل بخدا هرروز خدا زندگیشو میسازه این دختر قدر نمیدونه تا نپ ...

آره خدا خیلی لطف داشت 🥲🥲🥲

اما شوهرم خیلی سرد رفتار کرد

درخواست ندین. لایک نکنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگ نشسته فقط میرینه نمیفهمه داره همه چیز براش اوکی میشه

حتی خود خدا هم راه درستو نشونش میده باز حالیش نیس این شوهر مرد واقعیه  مطمئنم پدر خوبی میشه 

خدا نشونه برات میفرسته دختر  بفهم دیگ 😩

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

آره خدا خیلی لطف داشت 🥲🥲🥲اما شوهرم خیلی سرد رفتار کرد

شوکه شده دختر  خیر گفتنشم خیره 😊  بخدا دوتاتون  عزیز جونش میشین

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اخه چراااااااا گفتم گذشته رو وللللل کن

اونوق چری میگه متن بلند مینویسی  حالی نمیشن دیگه اینا  باید ی صفخه فوش بدم به این دختر بخدا 😐😂

حتی خود خدا هم راه درستو نشونش میده باز حالیش نیس این شوهر مرد واقعیه مطمئنم پدر خوبی میشه خدا نشون ...

بیا بریم شهر این نکبت یه جا قرار بذاریم تا میخوره فقط بزنیمش

عشقممممم فقط امین ❤️

بیا بریم شهر این نکبت یه جا قرار بذاریم تا میخوره فقط بزنیمش

تو ذهن منو چطور خوندی اخه  😂😂  بخدا  اونقدر میزنمش ک کتکای که قبلا خورده  براش نوازش باشه🤨😡😂

امیدوارم بچه زندگیمونو درست کنه🥲♥️

تو نخواییییی هیچکس زندگیتو درست نمیکنه بفهمممم