2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه طلا فروش دیگه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بنداز تو سرکه در حد رب ساعت قرمز شد بدل . وگرنه اصل 

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

داخلش شماره یا کد ۷۵۰ قید شده

اینو تو بدل هم میشه هک کرد

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

چرا ولی میترسم

ببین من چند سال طلا دست دو میگیریم سرکه فقط . 

اگه طلا سفیدت زرد شد مانع نداره چون ب مرور همینجور میشه

چرا ولی میترسم

دیگه طرف نمیاد رو مغازه یک چند  میلیاردی و طلاهاش ریسک کنه 

نگرانی برو یه طلا فروشی بگو می خوام بفروشن چند میخری

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
بنداز تو سرکه در حد رب ساعت قرمز شد بدل . وگرنه اصل

اگر انداختم وقرمز شد چه جوری به طلا فروش ثابت کنم مال خودته و پسش بدم دست دو بود این طلا فروش هیچ وقت برا طلا دست دو فاکتور نمی داد امروز فاکتور داد به نظرتون حق ندارم تعجب کنم