2777
2789
عنوان

التهاب مثانه

118 بازدید | 23 پست

دوستان من التهاب مثانه دارم ( عفونت نیست) درمانی نداره و امکان داره تا آخر عمرم همراهم باشه 

صبحا بخوام برم مدرسه میرم دستشویی بعدش حدود یکساعت فقط سوزش دارم حتی به گریه میوقتم 

ازون ور تا ساعت ۳ ظهر مدرسه ام و از دستشویی مدرسه ام نمیتونم استفاده کنم چون اونجا خودش انواع باکتری داره رشد می‌کنه از بس کثیفه حالت بهم میخوره 

پیش دکتر اورولوژی ام نمی‌خوام برم چون تهش برام سیستوسکوپی می‌نویسه و میترسم واقعیتش و تو این سن دلم نمی‌خواد برم تجربه کنم همچین چیزی رو 

برم پیش دکتر عمومی برام گواهی مینویسه؟ چیکار کنم واقعا شرایطش ندارم تحمل کنم ۸ ساعت داخل مدرسه ادرارمو نگه دارم 

آره درمان میشه منتها زمان میبره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه من ۵ ساله درگیرم..

دنبال درمان بودی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دنبال درمان بودی

بیشتر از ده تا دکتر رفتم فقط آنتی بیوتیک برام نوشتن 

خالمم همینجوریه اونم چندین ساله داره و خوب نمیشه هیچوقت 

کلا دو نوع التهاب داریم یکی از نوع عفونته اون یکیشم هیچوقت درمان نداره

حتما برو دکتر از الان دنبالش باش چون بمونه تو بدنت بیچاره میشی من الان پنج ساله اینجوری ام

امروز دکتر بودم دوتا قرص داد

یکیش رنگ ادرارو تعقیر میده ولی خوب شدم بد از ادرار دیگه سوزش نداشتم امشب

امروز دکتر بودم دوتا قرص دادیکیش رنگ ادرارو تعقیر میده ولی خوب شدم بد از ادرار دیگه سوزش نداشتم امشب

عفونت بوده کامل بخور قرصاتو برنگرده یهو عفونته 

حموم که میری زیاد نمونه داخل 

یا حدود یه ربع آب بریز تو تشت بتادین ام بریز و بشین توش

عفونت بوده کامل بخور قرصاتو برنگرده یهو عفونته حموم که میری زیاد نمونه داخل یا حدود یه ربع آب بریز ت ...

بهش ک فکر میکنم تنم می‌لرزه خیلی وحشتناک بود سوزشش

الان فقط مثانه درد دارم نمیدونم برا چیه