2777
2789

بعد طرف داشته باشه و پس نده 

مثلا یک سال مدام بگه فردا میدم فردا میدم و اصلا به حرفش جامه عمل نپوشونه

من یه مبلغ بالا طلب دارم از کسی مدام امروز و فردا میکنه بیماره 

من که دیگه پیگیرش نیستم 

اما خیلی دلخورم ازش

دوست دارم تاوان پس بده 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

نمیدونم باید با این طور افراد چه رفتاری داشته باشم

مزخرفا

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی پیگیر نیستی؟ باید حقتو بگیری

من هر روز بهش زنگ زدم و از هر راهی هی پیام دادم تا اینکه بالاخره پولمو گرفتم

هر روز باید پیگیری کنی

هر روز

باید نشونش بدی رئیس کیه و می‌تونی پدرشو دربیاری

التماس کردن نداره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

هیچوقت به کسی قرض نمیدم که بخوام با التماس پس بگیرم

بهترین کارو میکنی

پول خودتو باید گدایی کنی ازشون 

منم یه مبلغ بالایی با یک نفر شریک شدم چندین ساله دنبال پولمم و شکایت کردم اما نتیجه ای نداشته دو هفته پشت سر هم دادگاه دارم از الان استرس گرفتم نمی دونم آخرش چی میشه واقعا خسته شدم چرا کسی که کلاهبرداری می‌کنه به سزای اعمالش نمیرسه

یکسال خیلیه اون پول عملا به تورم نابود میشه کاش قرض نمیدادی

راستش اصلا به کسی قرض نمیدم چون پول از ارزش میفته و اخر سر موقع پس گرفتن میشم بدترین ادم روی زمین ، اگه هم قرض بدم به اعضای خانواده هست نه غریبه

منم یه مبلغ بالایی با یک نفر شریک شدم چندین ساله دنبال پولمم و شکایت کردم اما نتیجه ای نداشته دو هفت ...

هر چی شد قبول نکن که شکایتت رو پس بگیری

تا وقتی پولتو نداده ادامه بده، نترس اصلا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

برای چی پیگیر نیستی؟ باید حقتو بگیریمن هر روز بهش زنگ زدم و از هر راهی هی پیام دادم تا اینکه بالاخره ...

وقتی حالیش نیستبهش چند بار پیام دادم 

بهانه های مختلف

گفت تاظهر برمیگردونم 

یک سال اون ظهر نیومده 

یه بارم گفت تا شب حتما پس میدم 

بعد وضعش خوب شده ها 

داره سر میدوونه

برای چی پیگیر نیستی؟ باید حقتو بگیریمن هر روز بهش زنگ زدم و از هر راهی هی پیام دادم تا اینکه بالاخره ...

وقتی حالیش نیستبهش چند بار پیام دادم 

بهانه های مختلف

گفت تاظهر برمیگردونم 

یک سال اون ظهر نیومده 

یه بارم گفت تا شب حتما پس میدم 

بعد وضعش خوب شده ها 

داره سر میدوونه

هر چی شد قبول نکن که شکایتت رو پس بگیریتا وقتی پولتو نداده ادامه بده، نترس اصلا

روح و روانم داغون شده

زندگیم تحت شعاع قرار گرفته 

می خواستم برم رضایت بدم اما پشیمون شدم میگم این دو هفته دادگاه هم برم ببینم بالاخره حق به حق دار میرسه یا نه

اگر این دو هفته به نتیجه نرسم می‌خوام دیگه ادامه ندم 

واقعا نابود شدم

یه بنده خدایی چندین سال پیش برای امری از من پول گرفت قرض الحسنه که ماهانه بهم برگردونه فقط دو قسط داد و دیگه نداد همون قسط دوم هم بعد ۵ ماه داد 

دید دیگه چیزی نمیگم اصلا نداد که نداد الان اوضاعشون خوبه ولی به روی خودشون نمیارن 

البته همون موقع هم من تو فکرم بود این پول برنمیگرده و راضی بودم ولی الان یکسری اتفاقات بینمون افتاده بیشتر حس می‌کنم ازم سواستفاده شده

منم یه مبلغ بالایی با یک نفر شریک شدم چندین ساله دنبال پولمم و شکایت کردم اما نتیجه ای نداشته دو هفت ...

منم تو همین موندم 

چرا طوریش نمیشه 

واقعا متوجه شدم اون پول بزرگ رو هم با فریب از من گرفته یعنی داشته و قرض گرفته