2777
2789
عنوان

کسی تجربه حاملگی خارج رحم داره لطفا بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش که رفتم گفتن توده دیر جذب میشه کمی کوچیک شده ولی هنوز هس امروز دکتر گفت دوهفته دیگه بیا سنو اگه ...

عزیزم انشاالله رفع میشه 

متاسفانه نمیدونم چی بگم 

ولی بگرد راهی پیدا کن تا بدون عمل رفع بشه 

نشد دیگه عمل کن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خونریزی که شدید باشه بستری میکنن

ببین من الان دو هفته خونریزی دارم ولی زیاد نبود تا دو روز پیش که دردام به اوج رسید تو شهر خودمون قبول نکردن رفتم مشهد تو راه انگار داشتم زایمان میکردم یهو بعد ۳ ساعت درد نزدیک بیمارستان خونریزی شدید کردم و دردام قطع شد باز امروز دردام شروع شده

سلام شما رو یادمه عزیزم هنوز برطرف نشده؟ چقدر عجیبه که هنوز توده هست سریع برو دکتر خیلی خطرناکه

سلام عزیزم امروز رفتم گفت دو هفته دیگه بیا سنو بگیرم اگه نشده بود عمل میکنم 

عزیزم انشاالله رفع میشه متاسفانه نمیدونم چی بگم ولی بگرد راهی پیدا کن تا بدون عمل رفع بشه نشد دیگه ع ...

ان شاالله راهی نیس امپول زدن بتا صفره میگن راهی به جز عمل نیس 😔😔😔

سلام عزیزم امروز رفتم گفت دو هفته دیگه بیا سنو بگیرم اگه نشده بود عمل میکنم

خیلی عجیبه توده هست و بتا صفر شده دکتر نگفت چرا؟

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🩶

ببین من الان دو هفته خونریزی دارم ولی زیاد نبود تا دو روز پیش که دردام به اوج رسید تو شهر خودمون قبو ...

من که بیمارستان رفتم گفتن اگه خونریزی بیشتر از پریودیت شد بیا امروزم دکتر گفت اگه خونریزی شدید و درد داشتی بیا بیمارستان 

من که بیمارستان رفتم گفتن اگه خونریزی بیشتر از پریودیت شد بیا امروزم دکتر گفت اگه خونریزی شدید و درد ...

فردا باید جواب بتارو بگیرم .گفتن شاید دفع کردی که خونریزی داشتی واقعا دیگه خودمم موندم چکار کنم دکتر خودم میگه برو مشهد بستری مشهد هم میرم میگن با این عدد بتا نه آمپول می‌زنیم نه جراحی مگه اینکه عدد بتا ثابت بمونه یا بالا بره

خیلی عجیبه توده هست و بتا صفر شده دکتر نگفت چرا؟

پیش یه دکتر رفتم گفت مال بعضی ها دیر جذب میشه ۳ ماه طول میکشه بعدش رفتم واسم عکس رنگی نوشت که قرار بود دیروز بگیرم رفتم سنو گرافی گفتن لک داری نمیگیریم بعدش من امروز رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت الان اشتباهه گرفتن عکس رنگی دو هفته دیگه بیا سنو بگیرم ببینم شاید لخته باشه اگه نبود و توده بود عمل کنم 

فردا باید جواب بتارو بگیرم .گفتن شاید دفع کردی که خونریزی داشتی واقعا دیگه خودمم موندم چکار کنم دکتر ...

خیلی عجبیه این حاملگی من خیلی تحقیق کردم مال بعضی ها ۶ ما طول میکشه مال من ۵ ماه شده ولی هنوز هس گرفتار شدم بخدا دیگه خسته شدم همش ازمایش سنو از این دکتر به اون دکتر 

[QUOTE=396831587]خیلی عجبیه این حاملگی من خیلی تحقیق کردم مال بعضی ها ۶ ما طول میکشه مال من ۵ ماه شده ولی هنوز هس گرف ...[/QUO خدای من اگه اینجوری باشه باید چکار کنیم من که اینقدر خونریزی کردم انگار جونی برام نمونده 

منو به صورت اورژانسی بردن بیمارستان بلافاصله اتاق عمل وبرداشتن یه لوله رحم 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊