ببین من الان دو هفته خونریزی دارم ولی زیاد نبود تا دو روز پیش که دردام به اوج رسید تو شهر خودمون قبول نکردن رفتم مشهد تو راه انگار داشتم زایمان میکردم یهو بعد ۳ ساعت درد نزدیک بیمارستان خونریزی شدید کردم و دردام قطع شد باز امروز دردام شروع شده
من که بیمارستان رفتم گفتن اگه خونریزی بیشتر از پریودیت شد بیا امروزم دکتر گفت اگه خونریزی شدید و درد ...
فردا باید جواب بتارو بگیرم .گفتن شاید دفع کردی که خونریزی داشتی واقعا دیگه خودمم موندم چکار کنم دکتر خودم میگه برو مشهد بستری مشهد هم میرم میگن با این عدد بتا نه آمپول میزنیم نه جراحی مگه اینکه عدد بتا ثابت بمونه یا بالا بره
پیش یه دکتر رفتم گفت مال بعضی ها دیر جذب میشه ۳ ماه طول میکشه بعدش رفتم واسم عکس رنگی نوشت که قرار بود دیروز بگیرم رفتم سنو گرافی گفتن لک داری نمیگیریم بعدش من امروز رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت الان اشتباهه گرفتن عکس رنگی دو هفته دیگه بیا سنو بگیرم ببینم شاید لخته باشه اگه نبود و توده بود عمل کنم
فردا باید جواب بتارو بگیرم .گفتن شاید دفع کردی که خونریزی داشتی واقعا دیگه خودمم موندم چکار کنم دکتر ...
خیلی عجبیه این حاملگی من خیلی تحقیق کردم مال بعضی ها ۶ ما طول میکشه مال من ۵ ماه شده ولی هنوز هس گرفتار شدم بخدا دیگه خسته شدم همش ازمایش سنو از این دکتر به اون دکتر
[QUOTE=396831587]خیلی عجبیه این حاملگی من خیلی تحقیق کردم مال بعضی ها ۶ ما طول میکشه مال من ۵ ماه شده ولی هنوز هس گرف ...[/QUO خدای من اگه اینجوری باشه باید چکار کنیم من که اینقدر خونریزی کردم انگار جونی برام نمونده