2777
2789
عنوان

کسی قرص گاباپنتین خورده ❔️

65 بازدید | 10 پست

خیلی حالم بده خیلی اعصابم خرده خوابم میاد ولی نمیاد افسرده ام هستم

یه قرص هست تو خونه که نسخه پزشک واسه من نیست 

قرص گاباپنتین اگه بخورم ضرر داره واسم؟میگن آرامش بخشه و واسه خوابه 

۲۳ سالمه

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

مال دردهاییه که به ستون فقرات مرتبطن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شل کننده عضلاته و خواب اورم هست

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

مال کمر درده.یکم هم خواب اوره

تاثیر داره اصلا واسم اگه بخورم ؟ضرر نداره بدون نسخه پزشک ؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

سرخود بدون تجویز پزشک نخور 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مال درده اخه اگه دزش بالا باشه خواب اورم هس.

دوزش ۱۰۰