2777
2789

خیلی دیگه شورشو در اورده الان چندساله خیانت میکنه ولی الان گوشیش دست بابامه چون گوشیه بابام شکسته بعد الان گوشیه منو گرفته زنگ زده به همون یارو مادرخراب 

داشتن حرف میزدن هی من میگم کیه میگه به تو چه بعد گوشیو ب زور گرفتم از دستش بعد پنج دقیقه حرف زدن، ب یارو فوش دادم بعد بخاطر این که داشتم به یارو فوش میدادم اومد با مشت زد تو سرمن

منم دیگه رد دادم افتادم ب جونش انقدر زدمش انقدر زدمش که هنوز داره گریه میکنه

واقعا روانیم کرده خو خیانت میکنه بتخمم خرابی از خودشه دیگه تو روی مننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

همین ظهری تو بغل بابام لاو میترکوندن

بابامم همچین سر ب زیر نیست هیچ کار نکنه شاااااید با زنا حرف بزنه ولی حداقل دیگ جلو من خودشو حفظ میکنه

الان من چیکار کنم شنبه قرار بود با رفیقم و این زنیکه بریم یجایی الان همچی خراب شد اگ ب رو خودم نمیاوردم شنبه هم عشق و حال ب راه بود

ولی عصابمم نمیکشید دیگه

از یه ورم الان از شدت عصبی بودن دستام میلرزه دلم میخواد مشت بزنم تو شیشه ک بریزه ولی خب دارم ب سختی جلو خودمو میگیرم

برای فردا هم دوتا امتحان داریم قرار شده بود ساعت 7 بخونم تا 9 ک ریددددممم 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

یا خدا

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیک تاپیک

چرا فیک؟

من انقد بدتر دیدم ک طرف مادرش با مرد توی خونه خابیده بودن💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عجببب

آدم نمیدونه چی بگه به متاهلا

اخه چرااا؟واقعا چراا جامعه به این روز افتاده

بقول مهران مدیری لعنت به اونی که این گوشیا رو ساخت

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.