2777
2789
عنوان

این چه زندگی مزخرفیه من دارم

376 بازدید | 23 پست

لطفا قضاوت نکنید و بالغاته راهنمایی کنید 

من پدر مادر هفت سال پیش جدا شدن مادرم ازدواج مجدد کرد و منم پیششون زندگی میکنم و حالمون خیلی باهم خوبه ،خانواده نامزدم در شرف جدایی هستن پدر مادرش و خیلی کلافه‌ست من به عنوان یه دوست میام به مامانم میگم ،یهو میگه نه تو واقعا میخوای باهاش ازدواج کنی دوباره خودتو زندگیتو وارد حاشیه کنی میگم اون منو پذیرفته من الان نپذیرمش؟ بعد میگه نه تو همش خودتو دست کم میگیری تحصیلات داری خانواده خوب داری قیافه داری ولی همش به کم راضی میشی به نظرتون حرف مامانم درسته ؟ منم نامزدمو واقعا دوست دارم و حالم کنارش خوبه ولی همش میترسم زندگیم سخت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جدایی اونا به سما چه مربوطه بعدم پدر مادر خودتم که طلاق گرفتن که

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ن مامانت راست نمیگه با کسی حالت کنارش خوبه باش خوب اون ون تصیریی داره که مامان باباش جدا شدن گناه او ...

منم میگم میگم مگه من بهش گفتم اون باید می‌رفت ؟ ولی همش نگرانه تو آینده من دچار مشکل نشم نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه 

منم میگم میگم مگه من بهش گفتم اون باید می‌رفت ؟ ولی همش نگرانه تو آینده من دچار مشکل نشم نمی‌دونم چر ...

ببین خودت واقعا نامزدت رو بشناس هنوز عقد نکردین ب شدت بهش بد بین باش زیادی خوش بین نباش آک شناختیش و بعدش واقعا دوستش داشتی و آدم خوبیه بنظرم ازدواج کن باهاش و بدلیل این م نامزدت مامان باباش طلاق گرفتن تو ازش جدا شی واقعا مسخرس بازم ببین اون لطمه هابی ک اون خورده تو اون خانواده رو تو نخوردی؟ چون هردو یه لطمه داشته باشین سخته 

اینجوری باشه خودتم باید کسی قبولت نکنه چون بچه طلاقی😐

بحث قبول کردن نیست من آنقدر خوبی دارم که بچه طلاق بودن به چشم کسی نمیاد ،منظورش اینه که خانوادش تورو وارد حاشیه نکنن