2777
2789

کاری که حروم نباشه زشت نیست 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا با شرایط موجود نه اصلا عیب نیست

همسرم و میگم بیا بریم یه چیزی بخریم بفروشیم خودمم اکسسوری میفروشم‌ سود و فروشم خوبه میگم بیا بریم بساط خیلیم خوبه حال میده 😬😬

نه بابای من الان چندین ساله تو بازارای روزانه داره فروشندگی میکنه اصلا عار نیست و همیشه بهش افتخار میکنم چون با نون حلال بزرگمون کرد و برای زندگیش داره میجنگه تو این گرونس 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش✨

نه بابای من الان چندین ساله تو بازارای روزانه داره فروشندگی میکنه اصلا عار نیست و همیشه بهش افتخار م ...

خدا حفظش کنه عزیزم اولش یکم سخته بعد میبینی فروش خوبه خوشت میاد 

همون دیگه تو این اوضاع بد نیست بهتر از بیکاری مگه نیست؟؟ همسرمو میگم بیا بریم یه چیزی بخریم بفروشیم ...

یه فلافلی غذای خوشمزه درست کنین سرراه مدرسه

شما ایدتون چیه؟

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

خدا حفظش کنه عزیزم اولش یکم سخته بعد میبینی فروش خوبه خوشت میاد

آنلاین شاپ یا فکر پول ساز تر 

کاری نیست بگم بده اما پول آنچنان هم نیست بخوایی زن شوهر تو سرما برید 

یه فلافلی غذای خوشمزه درست کنین سرراه مدرسهشما ایدتون چیه؟

من خودم آنلاین شاپ اکسسوری دارم ..ولی خوب نمایشگاه اینا نمیتونم برم وگرنه فروشم خوب بود گفتم بیا بریم همونارو تو بازار بفروشیم یکم بیشتر کنیم و جدیدتر ..