2777
2789

اول فکر میکردم زن خوبیه ولی کانال تلگرامش دنبال میکنم باورتون نمیشه از اول سال چند تا پست تکراری ماهی یکبار می‌زاره و آخرش شماره کارت می‌زاره برای خرید دوره 

واقعا مسخره بازیه

مثلا می‌نویسه میخام کاملترین آموزش رانندگی رایگان بهتون یاد بدم چند تا فیلم می‌زاره بعد اول تا آخرش حرف میزنه و تبلیغ دوره می‌کنه 

اولش یدونه پراید آموزش میداد الان دنا پلاس و ۲۰۷ دارن 😶

شما ازشون دوره خریدید ؟ من کم کم داشتم ترقیب میشدم بخرم ولی از مدل رفتارشون خوشم نیومد و نخریدم 

یعنی میخوای انلاین رانندگی یاد بگیری؟!!!!

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

یعنی میخوای انلاین رانندگی یاد بگیری؟!!!!

یه دوره میفروشه یه فیلم رو بهت میفروشن یک میلیون و نیم قیمتشه .بشینی نگاه کنی یاد بگیری . من که رانندگی میکنم خودم ولی تازه کارم میخواستم فول. بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوره میفروشه یه فیلم رو بهت میفروشن یک میلیون و نیم قیمتشه .بشینی نگاه کنی یاد بگیری . من که رانن ...

بابا پول بابت چی میخوای بدی بیخودی من یه کانال هست داخل ایتا عضوشم رایگان فیلم میزارن لینک میزارم برو عضوش شو

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
یه دوره میفروشه یه فیلم رو بهت میفروشن یک میلیون و نیم قیمتشه .بشینی نگاه کنی یاد بگیری . من که رانن ...

اصلا نمی ارزه

همین 1.5 میشه پول سه جلسه حضوری با مربی خوب

این 3 جلسه خیلی منطقی تره 

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

عزیزم من خریدم 

خوب توضیح می‌ده

اونم روش تبلیغش همینه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

موافقم دوره هاش کاملا برای اینه که مزه پول رفته زیر دندونش و همش درحال تبلیغ دوره هاشه حال ادم بهم میخوره

اما همون پستای اموزشی که داخل پیجش گذاشته واقعا عالی و کاربردی هستن من هروقت اوایل رانندگی به مشکل میخوردم تو پیجش جواب مشکلمو پیدا میکردم و با تمرین نکاتی که گفته بود رفع میشد اشکالم 

هنوزم بعضی چیزایی که یادگرفتم رو انجام میدم یادش میوفتم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

آره نکته های خوبی گفته اونجا ولی کانال تلگرام دنبال کن ببین چه مسخره بازی راه میندازن

اره دقیقا😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚