2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بیکاریه..

خودتو با کارای مفید و سازنده مشغول کن

من از وقتی سرم گرم کارامه یکی دو‌هفته یه بار برای ده دقیقه میام و سریع میرم...اصلا انرژیش مزخرفه بابا

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

نه هنوز همونجور دس نخورده دیشب بهش پیام دادم برگشته میگه که از چشمام افتادی

روشت اشتباه بوده 

این راهش نیست 

باید رابطه ات با همسرت جوری باشه 

که هیچ کسی نتونه وارد زندگیت بشه 

با دعوا خودت داری به اون سمت حولش میدی 

نه هنوز همونجور دس نخورده دیشب بهش پیام دادم برگشته میگه که از چشمام افتادی

واکنش و حساسیت تو طبیعی بود و با واکنشی که داشتی نباید بیاد بگه از چشمام افتادی 

دو حالت داره: یا فیلش یاد هندستون کرده دنبال بهانه هست برای طلاق 

یا واقعا خشم و حساسیت تو رو درک نمی کنه 

بهش توی پیامک بنویس، اگر قضیه برعکس بود و من و پسرخاله ام قبلا عاشق هم‌بودیم و به هم نمی رسیدیم و الان که پسرخاله ام طلاق گرفته و مجرد و من باهاش گرم بگیرم و بگم و بخندم تو چه حسی پیدا می کنی و چه واکنشی نشون میدی؟ 

واکنش و حساسیت تو طبیعی بود و با واکنشی که داشتی نباید بیاد بگه از چشمام افتادی دو حالت داره: یا فیل ...

درک نداره 

اصلا نداره 

فعلا ولش کردم به امان خدا 

بذار خوش باشه بقول یکی از کاربرا این دورهمی تا کی میخاد براش لذت بخش باشه 

دیگه حوصله تنش ندارم خیلی خستم

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

سلام ببین بخوای نخوای باور کنی یا نکنی ۹۰ درصد مردها خیانت میکنن حالا زن میخواد بمونه خودشو بزنه خریت یا اگر نمیتونه باید ترکش کنه اینکه حس شک افتاده به جونت کاملا طبیعی فقط واسه تو اتفاق نیفتاده سعی کن مثل قبل حتی بهتر بشی که شوهرت متعجب بشه از تغییررفتارت این یه سیاست شوهرداری ولی حواستم جمع رفتاراش کن اگر مشکوک نیست زندگی رو به کامتون زهر نکن 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️