پروکاریوت مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12733 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 202 پست لطفا بگو امسال انتخاب رشته کردم از پیرا ها چیزی قبول میشم؟ 1404/07/07 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18666 نچ تابستون یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
d0q0a عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 224 سلام مرسی عزیزم بفرماید🤍 رنگ لباس من را بگوو بگو کی ازدواج می کنم؟ حساب کاربری حذف شده
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 میشه از اینده نزدیکم بگی؟دانشگاه چه اتفاقایی برام پیش میاد؟دوست پیدا میکنم ؟باکسی اشنا میشم ؟ بله دوتا دوست خوب پیدا مبکنید
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15223 بله دوتا دوست خوب پیدا مبکنید پیشنهاد عاطفی ندارم ؟🥲کسی ازم خوشش نمیاد ؟چطور میشه وضعیت روحیم؟
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 رنگ لباس من را بگوو بگو کی ازدواج می کنم؟ شما همونی نبودید که تو لباستون سفید بود؟ 😅
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 پیشنهاد عاطفی ندارم ؟🥲کسی ازم خوشش نمیاد ؟چطور میشه وضعیت روحیم؟ کمی سختتون میشه ولی باعث رشدتون میشه
d0q0a عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 224 شما همونی نبودید که تو لباستون سفید بود؟ 😅 اره خب عزیزم کی ازدواج میکنم؟ میشه درخواستم قبول کنی و اونجا بگی بهم ؟ حساب کاربری حذف شده
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15223 کمی سختتون میشه ولی باعث رشدتون میشه اها باز خوبه ولی کلا افسردم ،از اون افسردگی بهتر مبشم وتفریح هم میکنم ؟اعتماد به نفسم ضعیقه ،بنظرت اونجا پسری اژم خوشش نمیاد ؟پیشنهاد عاطفی میده؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23154 بله دوتا دوست خوب پیدا مبکنید دختر خالم بارداره جنسیتش چیه؟شخصیتم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 اره خب عزیزم کی ازدواج میکنم؟ میشه درخواستم قبول کنی و اونجا بگی بهم ؟ بله
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23154 کمی سختتون میشه ولی باعث رشدتون میشه عععزیزم دخترخالم بارداره جنسیتش چیه؟شخصیتم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 دختر خالم بارداره جنسیتش چیه؟شخصیتم؟ حس میکنم شما احساساتی هستید و کمی غمگین بله حس میکنم بارداره