مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5401 عنوان هر کی از بیت کوین و تتر و کلا ارز دیجیتال سر درمیاره کاملا درخواست دوستی بده ممنونم 57 بازدید | 8 پست تشکر دوستان چند تا سوال دارم ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻 1404/07/07 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5401 سؤالتون دقیقا چیه میخوام بدونم کیف پول دیجیتالم که نصب کردم تراست ولت هستادرس بیتکوینش رو دادم به صرافی گفت فردا انجام میشهاولا چرا انقدر طول میکشه؟دوما بیت کوین میاد؟ یا فقط تتر میاد چون تو این کشور هستیم؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 2311 میخوام بدونم کیف پول دیجیتالم که نصب کردم تراست ولت هستادرس بیتکوینش رو دادم به صرافی گفت فردا انجام ... ادرس چی دقیقا ادرسا مختلف هستن بر پایه چی ادرس دادین؟
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5401 ادرس چی دقیقا ادرسا مختلف هستن بر پایه چی ادرس دادین؟ آدرس بیت کوین دادم و آدرس تترمیخوام بدونم این کیف پولا واقعا تو اینجا کار میکنه یا نه؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 2311 آدرس بیت کوین دادم و آدرس تترمیخوام بدونم این کیف پولا واقعا تو اینجا کار میکنه یا نه؟ اره کار میکننمن خودم داخل ولت ارز نگه میدارم
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5401 اره کار میکننمن خودم داخل ولت ارز نگه میدارم چرا کفت یک روز طول میکشه تا بزنه؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 2311 چرا کفت یک روز طول میکشه تا بزنه؟ شبکه شلوغه گاهی اوقات بیشتر ژمان میبره گاهی کمتر
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5401 شبکه شلوغه گاهی اوقات بیشتر ژمان میبره گاهی کمتر پس طبیعیه..ممنون محبت کردین ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻