2777
2789

چقدر پول داری؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود 230

من دارم، ۸۸، پوسته سیلندر تعویض، ولی خوب حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ قیمت میخوره

با این پول ۲۰۶ فکر نکنم گیر بیاد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من دارم، ۸۸، پوسته سیلندر تعویض، ولی خوب حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ قیمت میخورهبا این پول ۲۰۶ فکر نکنم گیر بیاد

میتونم دوستانه بپرسم دلیل فروشت چیه؟

ببین ما قبلا داشتیم خیلی خرابی و خرج داشت

والا یه سری داغون دیدم حتی تا 220

میتونم دوستانه بپرسم دلیل فروشت چیه؟ببین ما قبلا داشتیم خیلی خرابی و خرج داشتوالا یه سری داغون دیدم ...

این ۲۰۶ ما، شوهرم اینقدر روی فنی و موتوریش وسواس بود، الان تقریبا همه قطعاتش نو هست. لاستیک، صفحه کلاچ، باتری، تسمه دینام، رادیات و  .... همه رو عوض کرده. موتورش هم تعمیر کرد یه خرج اساسی کرد براش. ولی خوب چون خیلی وقته داریمش. دیگه هز ۲۰۶ حالم به هم میخوره

کلا اگه ماشین قدیمی بخری اولش کلی خرج روی دستت میزاره. معمولا چون میخوان بفروشن مصرفی ها رو عوض نمیکنن