2777
2789
عنوان

لطفا وقتی که ی آدم چاق رو میبینید

308 بازدید | 20 پست

چمیدونم قدش کوتاهه یا چاقه ، کسی از شما نظر نمیخواد لازم نیست بهش بگید کیسه برنج و...  نخندین ‌. شما نمیدونید اون چرا چاقه ، چاقی همیشه به خاطر پرخوری نیست طرف شاید مشکلی داشته باشه این حرف رو که میزنین حالش بد میشه دلش میشکنه شابد خیلیا به روتون نیارن ولی نگید که چاق 

حداقل بگید تپلی درست نیست اینکه ی نفر به خاطر چربی های بدنش مسخره بشه واقعا خدا  واستون جبرانش میکنه دلتون از ی جایی میشکونه اینقدر به قد و اندام ی نفر دیگه لازم نیست توجه کنین آدم باید ادب داشته باشه 

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

کدوم خدا نشناسی دلش میاد به آدم چاق بگه کیسه برنج؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی عینک و چاق بودن مسخره میکنن واقعا بویی از شخصیت و فرهنگ نبردن الکی فقط اسم انسانیت رو به یدک م ...

دقیقا بعدش هم معمولا کسایی که قد و اندام خوبی دارن اخلاق ندارن احساس قدرت میکنن ما چه کنیم ؟ خب

و منی ک هرچی میخورم چاق نمیشم ...

این چیزای هست خیلی هارو به خاطر لاغری مسخره میکنن 

ولی واقعا چاق هایی هستن که چیزی هم نمیخورن چاق میشن آدم نباید به اونا چیزی بگه

این چیزای هست خیلی هارو به خاطر لاغری مسخره میکنن ولی واقعا چاق هایی هستن که چیزی هم نمیخورن چاق میش ...

فامیلمون وکیله میگه چرا هرچی آدمه تپله؛مهربون ودلسوزه؟دقت کردم به اطرافم دیدم درست میگه🥰

به منم میگن دلم میشکنه 🥺

خب عوضی مگه سر سفره ی تو نشستم اینجوری میگی 

یا مگه تو میدونی چه غم و غصه ها و مشکلاتی دارم که بخاطرشون دارو میخورم اینجوری شدم

جالب اینجاس خودشون چاقن به من تیکه میپرونن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
به منم میگن دلم میشکنه 🥺خب عوضی مگه سر سفره ی تو نشستم اینجوری میگی یا مگه تو میدونی چه غم و غصه ها ...

وتقعا همینه منم آدمای چاق خیلی تیکه انداختن‌ دل آدم خیلییییی میشکنه واقعا اینجور آدم ها شخصیت ندارن