2777
2789

از بچگی که مریً بودم و تو بیمارستان الان هم هیچکس منو دوستم نداره مامانم هم به حرفام گوش نمیده

خیلی تنهام تو کلاس یه دوست هم ندارم دوستای پارسالم بهم خیانت ‌کردم الان تنهای تنهام وقتی میخوام با بقیه دوست شم و بهشون نزدیک شم اصلا نمی‌فهمم چی میگن در بدترین حالت هم اصلا بهم میگن پاشو برو ما با تو راحت نیستیم😭😭😪😔😔😔

چیکار کنم ترو خدا جواب بدین هیچ شنونده ندارم حتی مامانم هم گوش نمیده😭😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت دیگه تلاشی نکن برای دوست پیدا کردن و با خودت خوش باش بذار حالت که بهتر شد راه دوستیاام برات ب ...

نمیدونم شاید فکر خوبیه

میخوام برم مشاور البته اگه خانواده ایرانی بذاره.💔

به کسی هم زیاد اعتماد نکن و زیادی صمیمی نشو و درد دلاتو نگو، از ماجرای خیانت دوستات درس بگیر دختر قش ...

چقدر من باهاشون مهربون بودم اینجوری جوابمو دادن🥺😭

ولی خب خیلی ناراحتم همه زنگ تفریحا میرن بیرون شادن فقط منم که تنهام و در غم و اندوه خودم دارم غوطه ور میشم😭

شرایطت سخته  احساس تنهایی هم داری خیلی دوست داری بقیه باهات دوست باشن ولی خوب به هر دلیلی نمیشه 

الان درحال حاضر  ناراحتی‌هات هرچی که هست رو بنویس و اونقدر بنویس که کم  وکمتر بشه ببین چه راه حلهای میتونی براشون پیدا کنی اگه یه دوست میومد غصه هاشو برات می‌گفت چجوری دلداریش می‌دادی همون‌جوری خودتو دلداری بده مثلا بگو عاخی عزیزم چقدر سخت  ...

راستی کتاب از حال بد به حال خوب و کتاب دوست یابی اثر دیل کارنگی رو بخون شاید بتونه کمکت کنه 

تو رو درسِت تمرکز کن و یه مهارت برا پول در آوردن بعد همه جذبت میشن محل به هیچکس نذار فقط و فقط به خو ...

آخه چجوری جذبم میشن ؟ به خدا من هم موسیقی کار میکنم اونم دوتا ساز هم نقاشیم خوبه هم خوشگلم ... ولی چه فایده😭

چقدر من باهاشون مهربون بودم اینجوری جوابمو دادن🥺😭ولی خب خیلی ناراحتم همه زنگ تفریحا میرن بیرون شاد ...

اشکال نداره اینم یه تجربس درسی میشه برات که در آینده انقد راحت از آدما ضربه نخوری، اگه خیلی تلاش کنی برای دوست شدن با بقیه حس منفی منتقل میکنی پس رها کن و دنبال کار خودت باش ولی با همه خوب باش خودشون میان سمتت

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شرایطت سخته احساس تنهایی هم داری خیلی دوست داری بقیه باهات دوست باشن ولی خوب به هر دلیلی نمیشه الان ...

وقت و ذهنت رو بیشتر بذار رو خودت خودتو ارتقا بده فک کن چه کارهایی برای بهتر شدن خودت میتونی انجام بدی مثلا همیشه مرتب و تمیز باشی درساتو بخونی ورزش کنی   مودب و با اعتماد بنفس باشی کتابای خوب  بخونی ...

اینم بهش فکر کن که اونایی که دوست دارن چی دارن که تو نداری از نظر رفتاری

شاید اعتماد بنفست پایینه یا هرچی ببین مشکلت کجاست پیدا کن و رفعش کن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جذب نشن ولشون کن

خب همه کارا گروهیه هم گروهی ندارم شاد نیستم تو مدرسه

دیروز رو کاغذ نوشتم که نمیخوام فردام مثله امروزم بشه ولی وقتی نتونستم انجامش بدن اینقدر ناراحت شدم تازه بعد از ۵ ساعت گریه اشکم بند آمده فقط امسالم نیست دو ساله اینجوریه

اینم بهش فکر کن که اونایی که دوست دارن چی دارن که تو نداری از نظر رفتاریشاید اعتماد بنفست پایینه یا ...

مرسی که جواب میدی

خودم حس میکنم اونا بیشتر باهم شوخی میکنن و جواب همدیگه رو میدن و سر صحبت رو باز میکنن

ولی من بلد نیستم اینا رو یعنی از روز اول بلد نبودم الان هم اصلا وقتی میرم تو جمعشون نمی‌فهمم چی میگن یعنی از دوستای پارسالشون میگن و پست هایی که برا هم میفرستن که من مجبورم رو صندلی بشینم و یکوت کنم

امروز به یکیشون گفتم که پیج اینستات اسمش چیه ؟‌ حس میکنم خیلی سرد جوابمو داد بام گفت که برو تو فالوور های فلانی پیدام کن

حس میکنم مشکل از منه که کم حرفم ولی وقتی هم که میخوام حرف بزنم اصلا متوجه حرفاشون نمیشم تو باتلاق گیر افتادم😭🥺 

اشکال نداره اینم یه تجربس درسی میشه برات که در آینده انقد راحت از آدما ضربه نخوری، اگه خیلی تلاش کنی ...

خب چیکار کنم نمیخوام دیگه تنها باشه میخوام شاد باشم مثله بقیه ولی نمیشه لطفا شما راهنماییم کنید