2777
2789

پسر فامیلمون کلاس شیشمه تو مسابقات چرتکه کشوری برنده شده امروز مامانش گفت از دبی براش دعوتنامه اقامت اومده ولی نمیزارن بره 

میگم خوشبحال این بچه هایی که از بچگی علاقه و استعدادشونو پیدا میکنن و رشد میدن راستش بهش حسودیم شد 

من وقتی کوچیک بودم با هوش ترین بچه ی فامیل بودم همه تشویقم میکردن از درس گرفته تا ریاضی و هنر و اخلاق درجه یک فامیل بودم ولی خانواده ناآگاهم اصلا بهم بها ندادن حتی منو یه کلاس زبان ساده ام نفرستادن الانم که انقد بهم فشار اوردن اومدم رشته و دانشگاهی  که نه آینده داره نه علاقه دارم 

یعنی به نظرتون ممکنه خدا جاهای دیگه زندگیم هوای منو داشته باشه؟:)

کشورهای عربی اصلا به هیچکس اقامت نمیدن که دعوت نامه هم بدن اونم با یه بچه که فقط چرتکه بلده 

چرتکه به چه درد علم و صنعت یه کشور میخوره

پدر و مادر اچتو هم مثل اکثر پدر و مادرت نا آگاه بودن از این به بعد برای زندگیت تلاش کن فک نکن خدا جبران می‌کنه و فلان

از قدیم گفتن از تو حرکت از خدا برکت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبی عاشق چشم و ابروی این بچه نیست بلکه می‌خوان از استعدادش سواستفاده بشه. (دبی و کشورهای عربی و اروپایی و حتی آمریکا به ایرانیها و کشور ایران حسادت خیلی می کنند چون می‌دونن ایرانی ها باهوشند ) همینجا بمونه و برای کشورش خدمت کنه خیلی بهتر هستش.  امیدوارم همیشه بدرخشی.

فکر می کنید برای چه دانشمندان و.....  ما را ترور میکنند  چون از پیشرفت و هوس و استعداد ایرانیها می ترسند.

به نظرت دروغ گفته؟

چرتکه اخه چیز خاصی نیست برای کسی دعوت نامه بفرستن.

اونم مال ایران !

باز اگر میگفتین رفته مسابقات جهانی اونجا اول شده

یک جایزه بهش دادن قابل قبول تر بود.

اینمه هرساله بچه های انجمن هعی خاص میرن خارج مدال طلا میارن

به کسی اقامت نمیدن!

میتونی سرچ هم کنی ببینی اصلا فامیلت اسمش هسه

جایزه اش چی بوده

💕

دبی عاشق چشم و ابروی این بچه نیست بلکه می‌خوان از استعدادش سواستفاده بشه. (دبی و کشورهای عربی و اروپ ...

آره خب برا اینکه اونجا درس بخونه میخان بهش اقامت بدن چون باهوشه 

والا نمیدونم به نظر خودت آدم اینجا تو کشور خودمون موفق تر میشه یا تو کشورای پیشرفته 

ام...فکر نکنم راست باشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨