2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین نشونه ش این هست که بعد پریودی حواست رو جمع کنیروزی که درد خفیف پایین شکم یا بالای کشاله های ر ...

از روز اولی که ترشح تخمک گذاری رو دیدی چهارده تا شانزده روز بعدش میشی ؟

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

از روز اولی که ترشح تخمک گذاری رو دیدی چهارده تا شانزده روز بعدش میشی ؟

همین حدودا 

اما همه هم مثل هم نیستن 

چند روز رو دوره طلایی میگن 

پس بهتر از وقتی پریود تموم میشه 

یک شب درمیون اقدام انجام بشه

من خودم یک هفته قبل از اینکه مجدد پریود بشم اقدام داشتم 

اصلا فکر نمی‌کردم بگیره

قبلش شرایط نبود 

حتی انقد دیر نطفه بسته شده بود که اولین سونو گفت قلب تشکیل نشده 

یک هفته بعد رفتم و گفت تشکیل شده 

زمانی که طبق روال پریودی باید هفته هشت باشم

سونو می‌گفت شش هفته ای

همین حدودا اما همه هم مثل هم نیستن چند روز رو دوره طلایی میگن پس بهتر از وقتی پریود تموم میشه یک شب ...

مجردم 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

پس چرا سوال کردید؟تجربه بشه انشالله برای آینده

خب منم تخمک گذاری دارم دیگه 

میخواستم بدونم وقتی ترشح تخمک گذاری رو چند روز میبینی از همون روز اول باید حساب کرد که چهارده روز بعد پریود بشیم با وقتی آخرین ترشح دیدیم