2777
2789
عنوان

دانشجو حقوق داریم اینجا⁉️😫فقط حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 60 پست

هیچ درسی به دبیرستان به اون شکل مستقیم ربط نداره جز زبان تخصصی 

ولی خب عمومی فارسی و زبان عمومی دارید اگر توش خوب باشی کارت راحت 

توصیه هم اینه ک از ترم اول جنجالی شروع نکن کم کم آروم آروم بخون نزار آخر ترم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ درسی به دبیرستان به اون شکل مستقیم ربط نداره جز زبان تخصصی ولی خب عمومی فارسی و زبان عمومی دارید ...

ممنون عزیزم ک راهنمایی میکنید

زبان تخصصی چیه؟

من منطقم و فلسفه‌م خوب نیست و تو کنکور نزدم لازمه الان قوی کنم روش کار کنم؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

ممنون عزیزم ک راهنمایی میکنیدزبان تخصصی چیه؟من منطقم و فلسفه‌م خوب نیست و تو کنکور نزدم لازمه الان ق ...

نه بیخیال گلم به درد نمی خورن ک قدرت استدلال تو حل مسائل تو دانشگاه رو با خوب خوندن کتاب به دست میاری

زبان تخصصی ۴ واحد برای ما از ترم هر ترم ۱ واحد گذاشتن 

به شدت درس سخت و نچسبی هست 

متنش سنگینه بستگی به استاد داره ولی از ما خواستن ترجمه کنیم

لغاتش حقوقی و سنگین دیگ فک کنم از ترم ۳ یا ۴ داری میتونی زودترم برداری  توصیم اینه از اول ترم حسابی بخونی حتی اگر زبانت خیلی خوبه

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

فداتشم 😘🩷🤍

خدا نکنه مهربون، سلامت باشید😘💞

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)