2777
2789

فامیلی شیک و باکلاس تک و توک پیدا میشه اگه به من میگفتن فامیلی انتخاب کن میترکوندم چجوری اونا انقدر بی ذوق بودن و فقط برای از سر واکنی یه چیزی انتخاب کردن حالا من شانس آوردیم فامیلیم قشنگه آخرشم ی نداره ولی حیف که نمیشه فامیلیم رو به بچم انتقال بدم 🤣 دلم براش میسوزه که ممکنه فامیلیش چیز خوبی نشه

این روزا میگذره اما به سختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فکر نمیکردن یه روز شهرت ادمها مهم بشه. اکثرا رو دین و حرفه و نام پدر و پدر بزرگ و محل زندگی مانو ...

مهم که نه ولی ناخودآگاه آدم برای اولین بار شهرت یکی رو میشنوه اگه قشنگ باشه از اون طرف خوشش میاد 

مهم که نه ولی ناخودآگاه آدم برای اولین بار شهرت یکی رو میشنوه اگه قشنگ باشه از اون طرف خوشش میاد

خب همین مهمه دیگه 

انگار از بی حوصلگی انتخاب کردن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خب همین مهمه دیگه انگار از بی حوصلگی انتخاب کردن

ای وای ببخشید بین خواب و بیداری جوابتون رو دادم چشمام خوب ندید 🤦 من خوندمش : فکر نمی‌کردم یه روز شهرت آدما مهم بشه 

درست میگین آره احتمالا دلیلش همینه 

اجدادت ؟ فامیلی تو ایران بعد از انقلاب گذاشته شده نهایتش این میرسه به پدر خودت که حق اینو داشت فامیلی برای تعویض شناسنامه اعلام بکنه جد کجا بوده زمان جد شما مگه شناسنامه بوده اصلا؟ 

💙❄️ لایک نکنید لطفا