2777
2789

《ذکر یونسیه》 فوقالعادست

مدوامت کنی روزانه خیلی مشگل گشاست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

《ذکر یونسیه》 فوقالعادستمدوامت کنی روزانه خیلی مشگل گشاست

چه ذکریه؟ذ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

برای نجات ، ولی تا المومنین باید خونده بشه ( تو گوگل تا الضالمین هست ولی اصل تا المومنینه

منبعش چیه؟

من دیدم سوال پرسیده بودن که تا آخر باید خونده بشه گفته بودن نه تا همون الضالمین

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چه ذکریه؟ذ

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چه ذکریه؟ذ

《ذکر یونسیه》 فوقالعادستمدوامت کنی روزانه خیلی مشگل گشاست

سنگینه

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

ممنونم 

منبعش چیه؟ من دیدم سوال پرسیده بودن که تا آخر باید خونده بشه گفته بودن نه تا همون الضالمین

تا الظالمین یعنی من از ظالمان هستم ( تا اینکه بخونین میگن سنگینه 

تا المومنین ( یعنی ما اینگونه مومنان را نجات میدهیم ) 

ذکر یونسیه : از لا اله الا تا المومنین 

هر حرف و بیانی ارتعاش و فرکانس و قدرت داره 

منبعش چیه؟ من دیدم سوال پرسیده بودن که تا آخر باید خونده بشه گفته بودن نه تا همون الضالمین

دیشب فرستادم گویا این اسکرینا تایید نشدن ، از اول میگم‌

کلمات قدرت دارن هر حرفی که میزنیم گویا ارتعاش و فرکانسی داره ( مثلا میگم‌ : دعای خیر و زبان خوش ، یا نفرین و زبان بد و ... ) 

تا الظالمین ( من از ظالمانم ) 

تا المومنین ( ما اینگونه مومنان را نجات میدهیم ) 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

قدرت کلمات را دست کم نگیرید