2777
2789
عنوان

سلام دوستان راجع ب پسرم سوال داشتم

126 بازدید | 16 پست

اینکه پسرم چهار سالشه تازه، مثلا رنده آشپزخونه اسمشو بلد نیست طبیعیه،مثلا رنده من صورتیه بهش گفتم اون رنده رو بیار نفهمید رنده چیه ولی گفتم صورتیه بیار آوردش،طبیعیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا بچه ها تا چیزی رو کامل نفهمن چیه نمیتونن در کش کنن من خودم ۱۵ سالمه هنوز هم اینطورم اگه کسی منظورش رو کامل بهم نفهمونه نمیفهمم چی بخواد 

برعکس من خودم بعضی وقتا حرفایی که میزنم منظور دارن و هرکسی نمی فهمه من چی گفتم

من پسر هستم 

باید خیلی از وسایل اطرافش رو نشناسه تا جای نگرانی باشه وگرنه ندونستن اسم بعضی از وسایل طبیعیه

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
بچه من دقیقا الان ۴ سالشه ببین یه چیزایی ک باهاش کار نداره نمیشناسه بگم گوشت کوب بیار یا ملاقه بیار ...

بچه من با رنده سروکار نداشته،ولی ملاقه وقاشق و یا سری چیزا رو بلده ی سری چیزا که باهاش سروکار نداشته رو بلد نیست،طبیعیه؟

باید خیلی از وسایل اطرافش رو نشناسه تا جای نگرانی باشه وگرنه ندونستن اسم بعضی از وسایل طبیعیه

پسرم مثلا بشقاب قاشق ملاقه چنگال وسایل خونه خیلی هارو یعنی همه رو بلده،ولی ی سری چیزا مثل همین رنده،یا وسایل ریزی که باهاش کار نکرده رو بلد نیست،طبیعیه؟

اگه تو حرفهای عامیه مشکلی نداره نگران نباشرنده وسیله کار خانمهاست واسه همین خوب میشناسیماز بچه ها حت ...

تازه حرف‌زدن یاد گرفته شروع کرده سه سالگی کلمه و جمله کم می‌گفت الان جمله داره میگه