2777
2789
عنوان

در مورد سند خونه سوال دارم

79 بازدید | 10 پست

موقع عقدمون داخل محضر آقای محضر دار به گفته شوهرم داخل سندازدواج نوشت ۳ دانگ خانه رو به محض گرفتن سند خانه بنام من میزنه  چون اون موقع قولنامه بود ودنبال کارای سندبودالان زده زیرش میگه مگه میخوای مهریه رو بگیری و باهام زندگی کنی بنامت نمیزنم بنظرتون باید چیکارکنم؟؟؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیل بگیرچه ربطی داره زن هر وقت بخواد میتونه مهریه بگیره

آخه چندماه اومدیم سر زندگیمون نمیخوام باجنجال باشه.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
دفتر ازدواج رسمی نیست برای ملک. باید میرفتی دفترخانه اسناد رسمی و ازش تعهد میگرفتی

خب داخل سند ازدواجم قید شده.

اگر واقعا نوشته شده پس میتونی بگیری،شکایت کن

نوشته شده ولی چندماهه اومدیم سر زندگیمون نمیخوام دعوا بشه که بگه برام کیسه دوختی از این ناراحتم که زده زیر حرفش.

خب داخل سند ازدواجم قید شده.

نمیدونم والا. دفتردار ازدواج به من اینو گفت. گفت ملک جنبه قانونی نداره تو سند ازدواج. بازم مشاوره حقوقی بگیر از یک وکیل

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
نمیدونم والا. دفتردار ازدواج به من اینو گفت. گفت ملک جنبه قانونی نداره تو سند ازدواج. بازم مشاوره حق ...

چشم عزیزم ممنون