2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

1475 بازدید | 120 پست

دلم پره درده غم یه دنیا رو دلم سواره شاید خیلیاتون مثه من باشید و درکم کنید، غم خیانتای شوهرم و اینکه دوسم نداره و نمی‌خواد منو غم اینکه من هنوزم عاشقشم بخاطر بهش رسیدن حتی پا رو حرف پدر مادرم گذاشتم بخاطرش میخواستم خودکشی کنم انقد درگیر عشقش شدم درس خوندنمو رها کردم اهدافمو کنار گذاشتم هیچی جز شوهرم برام جذابیت نداشت و نداره هنوز کسایی که عاشق شده باشن می‌فهمن، همه اینا ب کنار افسردگی گرفتم انگیزه هیچی ندارم، حتی دیگه شرایط درس خوندنم ندارم خودتون میدونید سیستم آموزشی چطوره چقد سخته، نه میتونم تحمل کنم خیانتو اینهمه بی مهریو نه میتونم طلاق بگیرم، حتی انگیزه برای طلاق گرفتنو ازدواج مجدد ندارم مشکل بوی بد دهان دارم که هر راهی رفتم حل نشده، پدرم وضع مالیش جوری نیست که بتونم مثه الان زندگی کنم بچه دارم 

ک شوهرم هرگز بمن نمیدش منم جونم به جون بچم بستس😭😭خدا هیچکسو جای من نزاره دارم دیوونه میشم 

وجودم پر از درده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شوهر من دوسم داره ولی خیانت کرد بنظرتون چرا

یبار این کارو کرد یا تکرار کرد ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیانت کرد جنسی اونم الان پونزدع سالع خیانت میکنهمنم رهاش کنم به حال خودش دیگ الویت من نیست

😔😔😔😔😔😔 دارم دیوونه میشم 

چن تا بچه داری؟

۵ بار رو من فهمیدم دیگه بیشتر بوده یانه نمی‌دونم

پس دوستت نداره 

ازش متنفرم بهم دست میزنه خوبه بد نیست چاره ای ندارم وگرنه طلاق میگرفتم

مال من حتی دستم بهم نمیزنه 

نمی‌دونم خوشحال باشم بابت این موضوع یا ناراحت 

حق داری 😔😔💔🖤🖤یکیمن ک دیدم نمیتونم طلاق بگیرم سعی کردم وابستگیم قطع کنم

عزیزم 💔🥲 من هنوزم دوسش دارم لعنت به این قلب احمق من

ازش متنفرم بهم دست میزنه خوبه بد نیست چاره ای ندارم وگرنه طلاق میگرفتم

من اوکی شدم . ولی بهش اعتماد ندارم. اون دوست داشتن قبلا رو ندارم و دیگه براش دلسوزی نمیکنم. دیگه الویتم نیست فقط خودم الویت خودمم. باهاش مجبوری خوبم ک دیگه خیانت نکنه. وگرنه ته دلم طلاق میخواد. پول ندارم حیف