2777
2789

دوست عزیز خواستی سری بعد دروغ بگی،یه طوری بگو که زیر یه ربع بیست دقیقه دستت رو نشه.

آخه دروغ تا چه حد؟تا کجا؟

۳سال جهشی؟مهاجرت اونم کجا گرجستان با اون حجم از نخبگی تو؟کتابای رزیدنتیم ترمه اول میخونی؟زمین زندگی میکنی دیگه یا یه سیاره ی دیگه؟!

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

متاسفم واسه تو که چنین فکر میکنی؟!

اره هست مهم علاقه خودشم  دوست خواهر منم پزشکی آورد ولی هنر دوست داشت الانم تو هاروارد داره زیر شاخه های هنر درس میده متاسفم برات که چنین فکر میکنی مهم علاقست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی مرور مختصر و مفیدکنه من بی خبرم😂

هیچی یه کاربر تاپیک زد که من دانشجوی ترم اول پزشکیم حالا زده شدم علاقه م به هنره.میخوام از پزشکی تغییر رشته بدم به هنر

کاربرا رفتن تاپیکای قبلیشو دیدن

بدونه شون این بود بین روانشناسی و تغذیه موندم

و تاپیکای پارسالش گفته بود من۱۵سالمه

خلاصه کاربرا گفتن که تو الان نهایتش باید۱۶سال باشه

که اومد جمعش کنه گفت من۱۶سالمه،۳سال جهشی درس خوندم،گرجستانم

چند تا از کاربرایی که پزشک بودن یا دانشجوی  پزشکی بودن یا آشنا بودن با کتاباش تزش پرسیدن که اسمه کتاباتو بگو

بعده۲۰دقیقه گشتن تو نت چند تا اسمه کتاب گفت

که یه سریاشون برای رزیدنتی بودن نه در حده دانشجوی ترم یک عمومی

بعد که دیگه کم آورد،تاپیکشو قفل کرد

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
متاسفم واسه تو که چنین فکر میکنی؟!اره هست مهم علاقه خودشم دوست خواهر منم پزشکی آورد ولی هنر دوست دا ...

شما کخ در جریان نیستی و نمیدونی

قبل اینکه قضاوت کنی و منو مورد عنایت قرار بدی

بگم بهت که یه بچه ی۱۶ساله بود که میخواست بقیه رو آچمز کنه که خودش آچمز شد

چون حرفیم برای گفتن نداشت و نتونست دفاع کنه از خودش تاپیکشو قفل کرد.

البته همه ی تاپیکاشو قفل کرد

دروغ توی همچین چیزی نمی بینم. برادر دوست مادرم پزشکی خوند چند سال، بعدش انصراف داد.

منم از این موارد زیاد دیدم

مسئله ی من تغییر رشته ش نیست

بالا ترم خلاصه ی تاپیکشو توضیح دادم

میگفت۱۶سالمه،سه سال جهشی خوندم،الان ترم یک پزشکی گرجستانم،اسم کتابای پزشکیو نمیدونست رفت سرچ کرد بعده بیست دقیقه نیم ساعت یسری کتابای پرت که برای دوران تخصصم هست اسم برد،بعدم همه ی تاپیکاشو قفل کرد

کلا۸تا پستم بیشتر نداشت و کاملا معلوم بود که فیکه

شما کخ در جریان نیستی و نمیدونیقبل اینکه قضاوت کنی و منو مورد عنایت قرار بدیبگم بهت که یه بچه ی۱۶سال ...

خوب بازم نمیدونیم دقیق قصاوتش کنیم شما نباید عزیزم کسی رو قضاوت کنی

خوب بازم نمیدونیم دقیق قصاوتش کنیم شما نباید عزیزم کسی رو قضاوت کنی

گلم دیگه یکی بخواد دروغ بگه و تاپیک فیک بزنه باید چه گافایی بده تا ثابت بشه که دروغ میگه

میگم من با بخش تغییر رشته ش اصلا موردی نداشتم دوسته خودم دندون خوند دو سال بعد علاقه نداشت رفت موسیقی

یکی از دوستام دو سال جهشی خوند و۱۶سالگی فارغ التحصیل شد

من مبنای حرفم این نبود

گافو جایی داد که رفت دنباله اسم کتاب بعده بیست دقیقه برگشت یسری کتاب گفت که یدونه شون اطلسه پزشکیه اصلا همچین چیزی به عنوان کتاب توی دانشگاه تدریس نمیشه،یکی دو تاشون برای زمان رزیدنتیه،یکیشونم اینقدر حجیم و سخیفه که برای ترم یکا اصن نیست

و بعدم همه ی تاپیکاشو قفل کرد

من خودم پیرا خوندم،موهامو توی آسیب که سفید نکردم