2777
2789
عنوان

بشدت تنبل و تن پرور شدم

83 بازدید | 5 پست

کارامو نمیکنم همه چی شده دقیقه نود 

بیرون نمی‌رم ب خودم نمی‌رسم زیادم غذا میخورم چاق شدم  

کاش ی تکونی ب خودم بدم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

باید یکهو از این دنیایی که برای خودت درست کردی بیرون بیای

مثلا اگه ویدئوهایی میبینی که معلومه مفید نیست و مدام هم به خودت تشر میزنی ولی باز داری دنبالشون میکنی اول از اونا خلاص شو

اگر به اسکرول کردن عادت کردی محتواش رو عوض کن مثلا میخوای زبان یاد بگیری یا هرچی اون محتوا رو سرچ کن و فقط از اون اسکرول کن

نکته مهم اینجاست: درباره دیدن محتوا زبان یا هر هدفی خیلی به خودت سخت نگیر و از جایی که برات راحته شروع کن و خسته شدی ول کن ولی فردا دوباره سراغ محتوای اون برو

ولی درباره ویدیوهای چرت و پرت سخت گیر باش دنبالشون نرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت نگو من نمیتونم و اینا. هیچ کس مجبورت نمیکنه تو حالتی که هستی باشی، انتخاب خودته....

زیاد فکر نکن که الان بلند شم فلان کار کنم بعد فلان و ... اصلا لازم نیست زیاد فکر کنی یا از قبل برنامه بریزی همینجوری بلند شو برو سرویس یه آبی به دست و صورتت بزن بعد خودکار برو سر یه کاری(یه کار فیزیکی نه گوشی)  

خودت رو سرزنش نکن، اگر شیطون رفت رو مغزت خواست بهت برچسب بزنه یا بگه از دید بقیه فلان طوری و غیره گوش نده بهش

به خدا توکل کن بگو خدا داستان زندگی منو خوب نوشته. مثل فیلم ها که ممکنه طرف یه مدت داغون باشه ولی همت میکنه تلاش میکنه پایانش رو خوب مینویسه. باور کن خدا هم برات خوب میخواد.

اگر نماز میخونی اول وقتش کن. اگر نمیخونی شروع کن حداقل یه هفته بعد نتیجه اش رو میبینی

پ.ن: خط آخرم باعث نشه با خودت بگی یه روزی که نماز رو شروع کردم بقیه کارها رو هم میکنم...

از کل متنم یه نکته رو بردار حداقل و اجرا کن

به اون صدای تو مغزت که مدام به حداقل ها راضی میشه و کارها رو دقیقه ۹۰ میکنه هم گوش نده

یه سخنرانی هم آقای مجتهدی تهرانی داشتن خیلی خوبه درباره هوای نفس

میگن خوش به حال اونی که اختیار نفسش دست خودشه

نفس مثل اسب هست. بعضی اسب ها رام هستن، صاحبش افسارش رو میکشه این وایمیسته

بعضی اسب ها رام نیستن هرچقدر صاحبش افسارش رو میکشه این باز میره

مثل هرچقدر به خودمون میگیم بریم مثلا خونه رو تمیز کنیم نفسمون به حرفمون گوش نمیده اون کار خودشو میکنه

حتی این اسب ها صاحبشون رو زمین میزنن ولی عین خیالشون نیست باز راه خودشون رو میرن

مثل وقتهایی که بخاطر دقیقه ۹۰ بودنمون اذیت شدیم ولی باز نفسمون درس نگرفت

روی رام کردن این اسب کار کن