2777
2789
مثلاً موسسات یا کانال و گروه های تلگرام و یا سایت ها اعلامیه میزنن که مترجم می‌خوان به اونا باید بگ ...

موسسه یا سایتی نمی شناسی؟

نمیدونم چطور میشه پیداشون کرد

Intj- 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زبانی بلدی ؟ چون مثلا کره فا ، فلیکس دراما و... سریالای چینی و کره ای و ژاپنی ترجمه میکنن تو تلگر ...

انگلیسی رو فعلا درحد متوسط بلدم دارم روش کار میکنم

تا یکسال اینده

از الان تو فکر کارم واسه همین خواستم ببینم اگه بخوام ازین طریق درامد داشته باشم چطور میشه

Intj- 

موسسه یا سایتی نمی شناسی؟نمیدونم چطور میشه پیداشون کرد

خودم نمی شناسم و اونایی که میدونم تیمشون تکمیله ولی انواع کانال های تلگرامی سریال ها عضو باشی بعضی موقع ها اطلاعیه میدن یگ سری سایت های بزرگ و معتبر مثل دیجی موویز و نماوا و آرین پارسی و... اینا خیلی معتبر و تکمیلن یا اگر بخوان انگلیسی نمی‌خوان زبان های دیگه میخوان واسه ی همین برو سراغ کانالای تلگرامی دیگه

انگلیسی رو فعلا درحد متوسط بلدم دارم روش کار میکنمتا یکسال ایندهاز الان تو فکر کارم واسه همین خواستم ...

میتونی خودت مستقل هم کار کنی 

مثلاً تو یوتیوب یا تلگرام فیلم ترجمه کنی بزاری 

انگلیسی رو فعلا درحد متوسط بلدم دارم روش کار میکنمتا یکسال ایندهاز الان تو فکر کارم واسه همین خواستم ...

الان زبان های دیگه بیشتر کاربرد داره چون انگلیسی رو تقریبا همه بلدن و زبان اصلی میبینن و مترجم انگلیسی زیاد هست شما میگی متوسطی برای سالای آینده اقدام میکنی اینا از الان یک فرد عالی رو میگیرن اگر توانایی روی کار کردن یک زبان دیگه داری بیشتر میصرفه

میتونی خودت مستقل هم کار کنی مثلاً تو یوتیوب یا تلگرام فیلم ترجمه کنی بزاری

اره ولی خب نمیخوام مستقل باشه به دلایلی

کلا دنبال کار انلاینم گفتم شاید زبان گزینه مناسبی باشه...

مرسی جواب دادی♡

Intj- 

الان زبان های دیگه بیشتر کاربرد داره چون انگلیسی رو تقریبا همه بلدن و زبان اصلی میبینن و مترجم انگلی ...

درسته اینم هست..

ولی خب زبان‌انگلیسی رو چون از قبل اشنایی دارم و مبتدی نیستم واسم راحت تره

و چون درسم دارم فک میکنم توانشو نداشته باشم فعلا چیز جدیدی شروع کنم...

حالا اگه نشد هم ان شاءالله یه کار دیگه پیدا کنم تا سال دیگه ...

چندجاهم پیگیر شدم ولی فعلا هیچی

Intj- 

درسته اینم هست..ولی خب زبان‌انگلیسی رو چون از قبل اشنایی دارم و مبتدی نیستم واسم راحت ترهو چون درسم ...

الان یعنی داری درس میخونی در کنارش میخوای یگ شغل اینجوری داشته باشی؟ اره معمولا برای مترجمی باید قوی باشی انواع لهجه های سریال ها و فیلم ها و... 

حالا شاید بتونی یک چیزی مرتبط تر با رشته درسی ات انتخاب کنی اونجا مشغول شی

الان یعنی داری درس میخونی در کنارش میخوای یگ شغل اینجوری داشته باشی؟ اره معمولا برای مترجمی باید قوی ...

اره دارم میخونم انتخاب رشته هم کردم ولی احتمالش کمه قبول شم واسه همین فک میکنم پشت کنکوری شم

لهجه هارو تاحد زیادی اوکی ام، دارم درکنار درسم رو زبانمم کار میکنم گفتم شاید ازین طریق بشه درامد داشت

رشته هم فقط سه تا پزشکی دندون دارو زدم تو دوران دانشجوییشون فک نکنم اون اوایل بشه کاری کرد

مگر اینکه انلاینی چیزی پیدا کنم...

مرسی جواب دادی بهرحال ♡♡♡

Intj-