2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر و خودکشی

267 بازدید | 27 پست

بچه ها من افسردگی دارم و شدیدا نیاز به حمایت عاطفی دارم فکر کنم تا الان نزدیک به ۲۰/۳۰ بار به همسرم گفتم عشقم لطفا پشتم باش من حالم اصلا خوب نیست و این حرفا 😞

دوستان هر سری شاید یکی دوساعت نهایت یک روز رعایت کرده ولی بعدش شده همون آدم قبلی 

نه مهری نه محبتی نه بخواد خنده رو لبام بیاره نه بخواد حرکتی بزنه ک خوشحال بشم 

علنا هیچی 

حتی زنگم میزنه با محبت حرف نمیرنه 

بخدا دیگه نمیدونم چه کنم 

یکبار هم اقدام به خودکشی کردم😞ولی نمردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت دقیقا تو همینه داری گدایی محبت میکنه

این نتیجه عکس می‌ده عزیزمن

باید باید باید خودتو نسبت بهش بیخیال نشون بدی

شادباشی براخودت حتی به تظاهر

وسرگرم کارخودت باشی و‌زنگشم نزنی 

و اصلا اصلا جلوش نگو افسردگی داری و حالت بده

حله؟؟؟؟؟؟؟

مطمئن باش جواب میگیری بااین کارا

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

اینقدر مهر طلب نباش .فکر شو بکن خودکشی کنی و یه آسیب دایمی به سلامتی  خودت بزنی چی کار می کنی   جمع کن این حرفا و خودکشی و... خودت روحیه خودتو خوب کن وابسته نباش حالا نمی دونم شرایطتت چطو ره پیاده روی یه کار هنری وحتی یه شغل و درامدی داشته باشی  چرا اینقدر راحت در مورد خودکشی حرف می زنی. فکرشم جمع کن 

برو مشاوره و روانشناس،دارو مصرف کن،حالت که بهتر شد پیاده روی و باشگاه رو شروع کن

خودت رو دوست داشته باش و به خودت کمک کن

بر فرض مثال خودتو بکشی واسه کی بد میشه

همه به زندگیشون ادامه میدن

هر چند سخت قدم به قدم به خودت کمک کن

نکنین آقا نکنین مشتی بخدا با این چیزا کار درست نمیشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خب بشینین باهم صحبت کنین بگید شمایی که همسر بنده هستی مشکلت با من چیه چرا این رفتارارو میکنی از لحاظ ج.نسی عاطفی برات کم گذاشتم از لحاظ محبت واست کم گذاشتم یا از لحاظه خونه داری و آشپزی واست کم گذاشتم هرچی هست بگو اگر نگفت برید مشاوره خب بالاخره باید یه مشکلی باشه دیگه نمیشه تا تقی به توقی میخوره خودکشی اینکه نشد راه حل🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چجوری خودکشی کردی؟شوهرت بعد خودکشیت رفتارش چطور بود؟

حرفم همینه دیگ ، بهش پیام دادم قرص خوردم انشالله بمیرم بعد اومدنش به خونه گف اون چ پیامی بود قرستادی دوبار پرسید جواب ندادم بعدش دیگ عین خیالشم نبود ، شبشم دعوامون شد بهش گفتم چرا عین خیالت نیس گف مگ وقتی من حالم خوب نبود تو حواست بهم بود! درحالی ک اونروز بخاطرش گریه کردم البته دور از چشمش … چون قبلش خیلیییییی ناراحتم کرده بود