2777
2789

من اخرین پریودم ۲۶ ام مرداد ماه بوده تازه بیبی چک زدم فهمیدم که باردارم نمیدونممم چیکار کنم خیلی استرس دارم

مامانا میشه لطفا راهنماییم کنین چند هفتمه برم سونو مشخص میشه در چ حاله

تازشم اضافه وزن دارم یهویی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹هفته برو سنو قلب بعد برو دکتر زنان دیگه تاریخ میده بهت کی بری۱۳هفته و ۳روز برو سونو آن تی 

کتاب‌هایی هست ک بهت میگه هر هفته چی بخوری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

برو ازمایش بده .یه هفته دیگه برو سونو 

بعدش ب بهداشت محلتون برو تشکیل پرونده بده .اونجا هروقت ک لازم بود بهت میگه برو فلان ازمایش بده فلان سونو بده 

من اشتباهی ک کردم زیر نظر متخصص بودم چند ماه .چقد الکی هزینه کردم از شیش ماهگی ب بعد زیر نظر بهداشت بودم .اونا برام رایگان سونو مینوشتن .جوابشم رایکان برام تفسیر مبکردن 

به بیبی چک اعتماد نداشتم بلافاصله رفتم ازمایش دادم بعد دکترمو انتخاب کردمو رفتم سونو و ازمایشای لازم

گلم همون لحظه ک رفتی سونو مشخص شد؟ یا گف زوده

من نمیدونستم باردارم رفتم مسافرت برگشتم تو نت نوشته حتی جاهای نزدیک نباید رفت

۵ هفتسجنین نهایت ۲ میلی متره و الان اندازه دونه کنجده😀

اییییی چه کوچولووو🙈

عزیزم پریودام نا منظم هستن با توجه به پری اخر گفتین؟

من نفهمیدم رفتم مسافرت با ماشین مشکلی نمیشه؟ زیر دلم درد میکنه

برو ازمایش بده .یه هفته دیگه برو سونو بعدش ب بهداشت محلتون برو تشکیل پرونده بده .اونجا هروقت ک لازم ...

عه چه خوب 

ولی متاسفانه من اضافه وزن دارم و بارداریم یهویی شد خیلی میترسم مشکلی بشه برا همون فکر میکنم دکتر ارجاع بدن به دکتر تغذیه