2777
2789

دیروز رفتم باشگاه شهریه ۳ روز در هفته رو ۷۰۰ تومن دادم بعد هرروز من ۶۵۰ تومن پول میدادم همین یک ماه پیش میگه گرون شده بعد امروز رفتم گفتم نمیتونم بیام هزینه رو بهم برگردون میگه نمیشه  باید بیای 😓 الان چه کنمممممم پولش لازم دارم  اصلا شرایط هم نیست که بتونم برم نزاشتی دیروز حرف بزنم سریع کارت رو کشید 

دختری از جنس دریا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نمیدن دیگهمگه اینکه بری یکم مظلوم بازی دربیاری که لازم دارمو کار فوری برام پیش اومده وگرنه نمی‌او ...

۲ ساله دارم میرم اونجا این ماه اینجوری شد اصلا شرایط ندارم 

دختری از جنس دریا 

بگو بذاره واسه ماه دیگه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بشین یه بار منطقی باهاش حرف بزن . بگو من آدم سر زبون دار و منطقی ای هستم . فعلا پولو لازم دارم . اگر پولمو ندی مجبورم بیام . ولی مطمئن باش این ماه تموم بشه باشگاه شما دیگه نمیام . تو این یک ماه هم که اینجام همه میبینن که حق بادمن بوده با همه دوست میشم اکیپی از این باشگاه میریم . میخوای یه ماه با دل ناخوش بیام و آخرشم خودم و چند نفر دیگه از اینجا بریم ؟ یا میخوای پولمو الآن بدی و من دوباره بیام همین باشگاه ؟ اگر پولتو نداد یه کاری کن ادب بشه . مثلا برو رو تردمیل پدر تردمیل رو در بیار . اگر باشگاهش دوش داره برو هر دفعه نیم ساعت زیر دوش . یعنی یه کاری کن بگه بیا اینم پولت بگیر فقط برو ‌ 

بشین یه بار منطقی باهاش حرف بزن . بگو من آدم سر زبون دار و منطقی ای هستم . فعلا پولو لازم دارم . اگر ...

همین جوریش پاچه مو میگیره اومد گیجم واقعا موندم چیکار کنم بدبختی به تمام معنا

دختری از جنس دریا