2777
2789
هروقت حس کردی میتونی سرویس جنسی بدی و زیر خواب روزانه یک مرد باشی! من ۳۵ هنوز نتونستم! و کلا قصد ازد ...

اون که کار دوست دختراست، نه زن متاهل

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

کار و و راه و رسم زندگی خودت به بقیه نصبت نده!

نسبت درسته

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر زمان یه خواستگاری اومد که با معیارهات جور بود

تا ۴۰ وقت هست به نظرم به خصوص اگر تو این بازه زمانی خودتو ارتقا بدی و رشد و پیشرفت داشته باشی نه اینکه صرفا بیکار منتظر خواستگار بشینی 

سنت میره بالاتر خواستگارا کمتر میشن ولی خیلی بهتر 

خودتون این سن خواستید عزیزم؟

بله به خاطر کمالگرایی مزخرفی که داشتم

بعد یه سنی ادم دچار وسواس میشه

من فک میکردم اگه ازدواج کنم نمی تونم ادامه تحصیل بدم یا شاغل بشم ولی الان می فهمم اتفاقا کنار ازدواج آدم خیلی جای پیشرفت داره تا مجرد بودن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

زبان تو کثیف شروع کردی فحش دادن من فقط جوابتو دادم

توجه کن قشنگ وقتی ادبیات بلد نیستی این میشه نتیجه میشه خود درگیری مزمن تو توهم! 

سن که میره بالاتر آگاه تر میشه طرف ! 

با چشم باز تر انتخاب میکنه! 

اسم حماقت اسون گیری نزاریم 

اسم حماقت اسون گیری نزاریم! 

کجا ب تو گفتم احمق؟ 

کسی که اسون میگیره تو ازدواج حماقت کرده ! 

من شمارو احمق خطاب نکردم 

بهترنیست دوباره شروع کنی مدرسه رفتن؟! 

توجه کن قشنگ وقتی ادبیات بلد نیستی این میشه نتیجه میشه خود درگیری مزمن تو توهم! سن که میره بالاتر آگ ...

وقتی من این حرف زدم داری میگی حماقته یعنی منم این حرف زدم احمقم حالا اگه منظورت نبوده من معذرت میخوام اشتباه کردم

ولی خیلیا دیدم که میگن سنشون رفته بالاتر خواستگارشون از لحاظ شغلی مالی ظاهری پایین تر اومده دیگه مورد خوب براشون کم تر شده

توجه کن قشنگ وقتی ادبیات بلد نیستی این میشه نتیجه میشه خود درگیری مزمن تو توهم! سن که میره بالاتر آگ ...

ببخشید خودم علت کردم خوبه من زود عصبی میشم فکر کر دم با منی

من هیچ وقت به کسی فحش نمیدم اگه بهم توهین نکنه اشتباه فکر کردم بامنی

من ۲۰ سالمه ، پسر خوبی هم پیدا شده ولی حس میکنم خیلی بچم نمیدونم و غلطی کنم 😂

همیشه به ندای درونت گوش کن . اگر گفت وقت ازدواجته و الآن کاملا آدم پخته ای شدی گوش کن . اگر گفت هنوز بچه ای هم گوش کن . 

منو حلال می‌کنی؟ غلت کردم حالم خوب نبود واقعا به مرگ خودم قسم حرفتو اشتباه فهمیدم