2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن که میره بالاتر آگاه تر میشه طرف ! با چشم باز تر انتخاب میکنه! اسم حماقت اسون گیری نزاریم

شما که ۳۵ سالته الان آگاه شدی ؟! 

کسی که بخواد سرویس بده به مردا هیچ وقت ازدواج نمیکنه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگه شغلش خوبه آدم خوبیم هست قبول کن چون سن که می‌ره بالاتر سخت گیرتر میشی

منظور از سخت گیر شدن یعنی عاقل شدن منطقی تر فکرکردن اخه آدم تو بیست سالگی که اووووج احساساتش نمیتونه خیلی منطقی تصمیم بگیره ممکنه بعدا نظرش عوض بشه 

من خودم ۲۲ سالگی ازدواج کردم الان ۲۵ هستم 

الان که فکرش میکنم واقعااااا بچه بودم تازه اول جوونیم بود نباید انقدر عجله میکردم 

طرز تفکرا متفاوته!

قطعا 

بعضیا شون غلطه بعضیا درست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بعضیا بچه دوست ندارن

حالا بچه هم نباشه بالاخره شوق و ذوق زندگی کردن تو این بازه سنی بیشتره ، الان خودم ۲۹ سالم شده نه شوق و حوصله قدیم رو برای زندگی و تیپ زدن و گردش و هزار چیز دیگه دارم ،

نه از نظر جسمی و بدنی توان گذشته رو دارم که هی برقصم برم بیرون پر انرژی باشم 

احساس میکنم بدنم ، اعصابم ، حوصلم دیگه مثل ۲۰ سالگی نیست ، الان یه حس پختگی و حال خانومانه ی رسمی دارم که هر کی منو میبینه به خاطر رفتارم فکر میکنه متاهلم بچه هم دارم و این خیلی خیلی زیاد بد و ناجوره 

فیس و چهره مم که نگم کلا تغییر کرده و میشه گفت ریخته شده 

واقعیت ازدواج اینه!

پس اصلا ازدواج نکن لطفا چون جامعه رو خراب میکنه این ذهن....شما حتی به خودتم احترام نمیذاری و فکرت اینه زن برده جنسیه...خواهشا ازدواج نکن نه خودتو بدبخت کن ن مردیو و ن بچه اینده رو

قطعا بعضیا شون غلطه بعضیا درست

درست غلط شما برای من یا من برای شما تعین نمیکنیم! 

هرکس مختار و ازاده ب تفکر و اینجا سایت تبادل نظره قرار نیست تمام نظرات بر وفق مراد و همسو اسی و بقیه کاربرا باشن