2777
2789
عنوان

خواهرزادم بچمو‌میزنه

742 بازدید | 55 پست

خانما خواهرزادم‌۳ سالشه دخترم‌۱۶ ماهشه از همون اول بچمو میزنه اوایل با کادو و محبت سعی کردم‌اینکارو نکنه فایده نداشت ی مدت اصلا خونه پدرمم نرفتم چون خواهرم مدام اونجاست باز گاهی پیش میاد می‌بینیم همو .چرا این بچه اینجوریه؟تا بچمو میزاریم زمین حمله میکنه سمتش اصلا بازی بلد نیست فقط میزنه هل میده و عملا داد میزنه میگ ازش بدم میاد نباید بیاد اینجا بچه منم طفلی دوسش داره اما وقتی میبینتش اونشب اصلا نمیخوابه تا صب ناآرامی رابطه من و خواهرمم خراب شده چون خواهرم حق نمیده ی روز نره ک من‌برم خونه پدرم منم‌دیگ با کنایه و اینا حرفامو میزنم‌ چون خیلی تنهام اوایل خانوادم پشتت بودن اما الان دیگ کلافه شدن میگن باهم‌نیاین اینجا مادرم‌میگ از بس میخواد کتک بزنه استرس میگیرم.این حجم از حسادت طبیعیه؟کی خوب میشه؟ب خاطر ی فسقل بچه حتی بعد زایمانم نتونستم خونه پدرم بمونم کلا بچه داری دست تنها بودم دلم خیلی میگیره ک اینقدر فرق بینمونه

نترس سه ماه دیگه بچه‌ات جوری میزنش ک نفهمه از کجا حورد تو فقط حواست باشه ناجور نزنش من دیدم تو فامیل تو بخوای چیزی بگی دلخوری پیش میاد البت حق داری ولی بزرگ شه از پس خودش برمیاد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزایی که میخوای بری بگو خواهرت نیادبچهی سه ساله دسته خودش نیست هرکاری هم کنی متوجه نمیشه

واقعا؟آخه دختر من‌میگم‌نکن میفهمه این فقط میزنه و داد میزنه و ب زبون میاره ک ازش خوشم‌نمیاد دوس دارم بزنمش. مشکل اینه خواهرم‌هر روز اونجاست فقط برا خواب میره خونه خودش هر چقدر هم‌میگم فایده نداره من هفته ایی ی بارم بزور میتونم برم اون هر روز میره کلی والا ناراحت میشم

بچتو پیش خودت بگیر اصلا نذار نزدیکش بشه ..‌بچه ۳ ساله چه میدونه حسادت چیه بعضی بچه ها اینطورین بزرگ ...

دو دیقه میرم‌اونجا اونم‌همش باید بچه بغل باشم‌.میدونم‌بچس اما خیلی سیاست داره بچمو میزنه بعد میگ مورچه رو لباسش بود دهنم‌باز میمونه 

واقعا؟آخه دختر من‌میگم‌نکن میفهمه این فقط میزنه و داد میزنه و ب زبون میاره ک ازش خوشم‌نمیاد دوس دارم ...

بچه توهم بزرگ بشه میزنه

بچه ها همینن

دختر منم با پسر خالش ۲۴ ساعت درحال جنگن یا گاز یا چنگ یا مو گشیدن

هر موقع احساس تنهایی کردی زنگ به پدرمادرت بزن بیان خونت 

فعلا نرو تا دخترت بزرگ بشه 

خواهرت باید مدیریت کنه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اولاً روزایی که می‌خوای بری به خواهرت بگو نیاد دوم اینکه خیلی مراقب بچه‌ات باش بچه خواهرت به این بچه حسادت می‌کنه چون بچه شما کوچیک‌تر هست قطعاً توجه بیشتری از اطرافیان می‌گیره و حسادت اون بچه ۳ ساله هم کاملاً طبیعیه ولی لطفاً وقتی بچه خواهرت به بچه شما آسیب می‌زنه جدی برخورد کن و اجازه نده که بچه شما تحقیر بشه و کتک بخوره چون اگر الان برخورد نکنی شک نکن که بعدها از رفتار خودت خیلی شرمنده میشی و سرزنش می‌کنی که چرا از بچه‌ت دفاع نکردی

خب مادرت به ایشون هم بگه نیاره یا جلوی بچه اش بگیرهالبته فکر کنم طبیعیه چون دختر خواهر منم دختر منو ...

بهش میگ اما فایده نداره ی حرفایی میزنه یا کارایی میکنه ک با خودم‌میگم بچه چجور اینجوری بلده رفتار کنه

اولاً روزایی که می‌خوای بری به خواهرت بگو نیاد دوم اینکه خیلی مراقب بچه‌ات باش بچه خواهرت به این بچه ...

اتفاقا دقیق بخاطر همین موضوعی ک میگی از اول محکم برخورد کردم تا جایی که ی مدت قطع رابطه کردم چون انتظار داشتن سکوت کنم‌ اما فکر شخصیت بچه منو نمیکردن‌واقعا خسته شدم خیلی دوسش دارم اما خواهرم و بچش نذاشتن هیچ کمکی یا جایی برا روزای تنهاییم داشته باشم 

هر موقع احساس تنهایی کردی زنگ به پدرمادرت بزن بیان خونت فعلا نرو تا دخترت بزرگ بشه خواهرت باید مدیری ...

نمیان ..دقیقا مشکل از خواهرمه ک هیچ درکی نداره هیچی