2777
2789
عنوان

بیاین بگین خوابگاه چی ببرم😁

80 بازدید | 11 پست

وسیله هایی که نیاز داشتم رو خریدم و اماده کردم ولی ممنون میشم شما هم بگید ببینم چیزی یادم نرفته باشه🥰🌼

و یه سوال ؛ خوابگاه تشک داره یا باید خودمون ببریم؟

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی خوابگاه ها دارن من روش ملافه انداختم تشک خودمم گذاشتم روش ...بعضیاشونم ندارن حتما با خودت ببر

تشک از این سنتی ها ببرم یا طبی ؟

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

خوابگاه تشک داره فقط ملحفه و سنجاق ببر که روش بگیری تمیز باشه

اخه من شنیدم تشک نداره 

مرسی حتماا

تشک داره احتمال قوی 

اگر تخت پایین میخوای یه پارچه بزرگ رو کش بنداز به عنوان پرده تخت ازش استفاده کنی 

حتما کتری برقی یه کوچیکشو هم شده بخر ببر 

رخت آویز ببر به قسمت آهنی بالای تختت آویزون می‌کنی لباس هات رو میذاری جا نمیگیره و لباس هات میون لباس بقیه نمیره 

یه جا جورابی بگیر به همون رخت آویز آویزون کن شارژر هندزفری جوراب چیز میزای ریزت پخش و پلا نشه 

ملحفه ساده ببر بندازی روی تشک و سنجاق قفلی بخر که ملحفه رو به تشکت وصل کنی نیاز نباشه بدوزی 

حتما یه سه راهی ببر که روی تختت پریز داشته باشی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تاپ و شلوارک😂

هوا سرده خواهررر😂😂

تشک داره احتمال قوی اگر تخت پایین میخوای یه پارچه بزرگ رو کش بنداز به عنوان پرده تخت ازش استفاده کنی ...

ممنوونم💖

به نظرتون تخت پایین بهتره یا بالا؟

ممنوونم💖به نظرتون تخت پایین بهتره یا بالا؟

معایب مزایا شو میگم خودت تصمیم بگیر من همیشه تخت بالا بودم یه سال اومدم پایین تجربه هر دو رو دارم و انتخابم اکثرا بالا بود 

پایین دلگیرتره چون تاریک تره بالا سرت آهنیه صدای قیژ قیژ طبقه بالایی هم بیشتر میاد برات 

بالا مخصوصا اگر کنار پنجره باشی دل بازه و حس تسلط به آدم میده 

اگه به نور خیلی حساسی پایین برات بهتره چون لامپ روشن باشه بالا نمیتونی بخوابی مگر اینکه چشم بند داشته باشی 

اگر سرمایی هستی نزدیک پنجره نباش به هیچ وجه ولی اگر گرمایی یا معمولی هستی کنار پنجره عالیه

پایین خوبیش اینه که میتونی حریم خصوصی برای خودت ایجاد کنی با پرده و موقع لباس عوض کردن راحت تری رفت و آمد راحت تری 

ولی اگر پرده نزنی احتمال اینکه بچه ها بیان روی تختت بشینن با لباس بیرون هست و اگر حساسی اذیت میشی 

معمولا همه دوست دارن پایین باشن اگر میون هم اتاقی ها کسی مشکل تکرر ادرار داشته باشه اولویت با اونه که پایین باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85