2777
2789
عنوان

فحش هایی که اکسم بهم داد 😶😶

345 بازدید | 22 پست

ما یک و نیم ماه که کات کردیم بهم اونم سر اینکه با کاراش ثابت کرد ک بی لیاقت هست کات کردیم ولی همو بلاک نکردیم تا اینکه دیدم صبح بهم پیام داده یعنی راسی راسی کات شد دیگ منم گفتم اره نمیخام ادم بی ذاتی مثل تو توی زندگیم باشه پیام نده خدافظ 

گفت بهم نگو بی ذات گفتم میگم چون هستی بعدش گفت ک تویی با هفت پشتت معلوم نیست با من بودی با چند نفر لاس میزدی بی ریشه و بی اصل و نسب منم گفتم معلومه کی بی اصل و. نصب هست گفت یعنی منم گفتم اره گفت من بی ذاتم گفتم اره 

این یهو. جنی شد کلی فوش داد به مامان و بابام به مامانم گفت ج... ده 🥲💔

با اینکه تا الان کوچکترین بی احترامی به مادرش نکردم خاک. تو سرم 🥲💔

بعد دیگ. گفت بابات تو رو میفروشه بابات بی ناموس از این حرفا از تمام حرفاش شات گرفتم چیکار کنم ک. به غلط کردن بیفته؟! 

بلاکش هم کردم

و اینکه من اول به خودش گفتم بی ذات میگه وقتی تو به من گفتی یعنی به خانوادمم گفتی تو یه خانوادم. فوش دادی اونم چون ک به خودش گفتم بی ذات اون میگه تو به خانوادمم فوش دادی

هیچی چیکار میتونی کنی

دیگه داخل رابطه عاطفی نرو فعلا تا بزرگ شی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی چیکار میتونی کنیدیگه داخل رابطه عاطفی نرو فعلا تا بزرگ شی

من سنم اونقد کم نیست ۱۹ سالمه اینم ک ما کات کردیم خیلی محترمانه ولی نمیدونم یهو. چش بود اومد این کارا رو کرد

با هر بی سر و پایی  هم کلام نشید 

معلومه وقتی به یه بی تربیت توهین کنی ده برابرش توهین می‌شنوی 

الانم هر کاری کنی و هرچی بگی دوبرابرش رو تحویل میگیری 

بلاک کن تمام کش نده 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

با هر بی سر و پایی هم کلام نشید معلومه وقتی به یه بی تربیت توهین کنی ده برابرش توهین می‌شنوی الانم ...

بلاک کردم خیلی ظلم کرد در حقم سکوت کردم اون موقع فقط گفتم کات خدافظی تمام 

الانم فقط گفتم بی ذات چون واقعا هست 

نمی‌دونم چرا زنده اش گذاشتی اما اگر اکس من بود دهن منم شو با آسفالت کف خیابون ست میکردم سگ پدر 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

من سنم اونقد کم نیست ۱۹ سالمه اینم ک ما کات کردیم خیلی محترمانه ولی نمیدونم یهو. چش بود اومد این کار ...

بی ذات محترمانه است

اصلا کات کردید خب بلاک میکردی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نمی‌دونم چرا زنده اش گذاشتی اما اگر اکس من بود دهن منم شو با آسفالت کف خیابون ست میکردم سگ پدر

منم بهش فوش دادم ولی به خودش نه به خانوادش چون اون تربیت خانوادگی. نداره من ک. دارم