2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه عادت دارم به مادرمم پول قرض بدم تعیین میکنم کی باید پسش بده مثلا هفته دیگه مآه دیگه یروز بیشتر طول بکشه دیگهههه یه هزاریم بهش قرض نمیدم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

خب باز دنبال فرداش میشه اول هفته ازت میگیرنشپولت یه روز فقط دستته. در واقع پول اوناس که یه روز دست ...

وا مگه شما این مدلی قرض میدید ؟

ما که مثلاً زنگ می‌زنیم میگیم فلان جا گیریم بزن آخر هفته چکم پول میشه میدمت 

ماهی یکبار نهایتا طرف همچین اتفاقی واسش میوفتاد از من میگرفت

پس داری به فامیلش باج میدی بخاطر پول بلکه. لطف کنه بیاد بگیرتت

اتفاقا رفتن خاستکاریمو کردن ولی من قصد ازدواج ندارم 

من حال میکنم با این کارا قرض دادن کمک کردن 

حالم خوب میشه 

وگرنه یکی بیاد اینارو راضی کنه ک من قصد ازدواج ندارمممممم

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵

فکککک نکنم شانس باهاش یار باشه هاشوهر گدا و فامیل گداتر که از این پول قرض میکنن شانس نیس بدبختیه بزر ...

نه عزیزم هر ادمی ممکنه بعضی جاها گیر کنه مجبور شه از یکی پول قرض کنه باز برگردونه اگه باهم خوب باشن اینا به چشم نمیاد زیاد

نه عزیزم هر ادمی ممکنه بعضی جاها گیر کنه مجبور شه از یکی پول قرض کنه باز برگردونه اگه باهم خوب باشن ...

اره دقیقا خب مگه چیه من خودم ی بار گیر بودم بخدا یک نفر نبود من ازش قرض کنم 

مگه چیه ادم انگ باشه یکی‌کمکش‌کنه

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵

۳پارتنرت بود میخواست میومد جلو برای ازدواج

چه ربطی داره من۷ساله رلمه تآزه اصرارم داره من فعلا شرایطشو ندارم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!