2777
2789
عنوان

درمان دونه های سیاه رو بینی

100 بازدید | 8 پست

کسی میدونه درمانش چیه

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

شوینده انوا بگیر

طی چندوقت از بین میبره؟ کامل از بین میبره؟ 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم بگید

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ماسک لایه بردار بزن.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

ماسک لایه بردار بزن.

چه برندی 

چه برندی

چند نمونه هست. ولی من هم همین دونه ها رو داشتم و استفاده کردم. برند سودا بود

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.