2777
2789
عنوان

برای کم اشتهایی بچه هفت ساله چی خوبه تو مدرسه هیچی میل نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مدرسه هیچی نمیخوره؟؟ لقمه ها نصف کف دسته و نون لواشه نازکه

دیروز که فقطط یه کاپ کیک درست کرده بودم اونو خورده بود. میوه و خوراکیارو کامل برگردونده بود☹

وزنشم نسبت به همکلاسیاش یکم لاغره. متولد ۹۷ الان ۲۴ کیلوعه

نمیدونم از چیه اضطرابم داره و اینکه دوستی نداره اونجا یه دلیلش اینم میشه

کم‌کم دوست پیدا میکنه به معلمشون بگو پیش بچه های خوب بشونه بچتو دوست شن با هم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

نمیدونم از چیه اضطرابم داره و اینکه دوستی نداره اونجا یه دلیلش اینم میشه

چرا دوست نداره؟با کناریشم دوست نشده؟ بهش بگو با کناریش دوست بشه.تنها باشه دورازجون منزوی میشه.

از همین اول یادش بده با اعتناد بنفس باشه

دیروز که فقطط یه کاپ کیک درست کرده بودم اونو خورده بود. میوه و خوراکیارو کامل برگردونده بود☹وزنشم نس ...

از بچه من وزنش بهتره این ۲۰ کیلو 

وقتی میبینم به چیزی دست نزده حالم گرفته میشه 

این فقط. شیرکاکائو و کروسان دوست داره هر روز نمیتونم هم هزینه کنم همم عادت میکنه 

چرا دوست نداره؟با کناریشم دوست نشده؟ بهش بگو با کناریش دوست بشه.تنها باشه دورازجون منزوی میشه.از همی ...

خجالته وگرنه زود دوست میشه ولی شروع کننده نیست باید یکی پایه باشه 

میگه یکی هست ولی اون خودش یه دوست دیگه داره تو مدرسه موقع زنگ تفریح میگه یه جا میشینم به بچها نگاه میکنم و اونا دارن با هم دوستای خودشون بازی میکنن خیلی دلم میسوزه براش