2777
2789
عنوان

ی سوال در مورد بقیه قوم ها

114 بازدید | 17 پست

بقیه قوم ها هم مثل عرب های خوزستان طایفه ای هستن؟ و جمعیت زیادی دارن ؟ شیخ دارن؟ مث عرب های اصیل اهواز همش مهمونی دارن و عروسی هاشون قبل جشن عروسی ۷ روز جشن میگیرن ؟ پدر عروسی دختر نمیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای الان میترکین😬

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ما بختیاری ها شاید 100,هزار طایفه باشیم هر طایفه چندین تیره  هر تیره هم چندین اولاد هر اولاد هم چهل پنجاه خانواده است  عروسی ها هم نه یک شب حنا بندون یک شب عروسی پدر عروس هم میاد عروسی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
سوال فقط باید در مورد شوهر و مادر شوهر باشه ؟

بعضی کاربرا گزارش میزنن

منم تاپیکم ممنوعه نبود گزارش زده بودن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من کردم  نه  دیگع معمولیم  هفت روز مراسم نداریم 

شیخو بزرگ نداریم  البته به سن بالاهامون احترام قائلیم وحرفشون حجته 

پدر چرا عروسی دختر میره 

جهاز بعضی جاهامون بادختر نیست 

بعضی جاها یکم بادخترع 

رسم سیسمونی وعیذی وفلان ندیدم اطرافم

تومراسمامون اکثرا لباسمحلی ورقض کردی 

لباس سفیدم برامهمان بدنمیدونیم 

راستی  ایل داریم وهرایلی  اسمی داره که ازقدیم مونده مثلا میخایم خودمون معرلی کنیم میگیم من ازایل فلانم 

مثلا  ایل من  یه ایل بزرگه  که  چهار تیره  داره که  شهرا وروستاها ساکنن

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

عربا طایفه ای هستن 

ولی مثل قبل وابسته و کشته مرده طایفه نیستن

معمولا فامیلاشون جمعیتش زیاده 

شیخ دارن 

زیاد مثل قبل مهمونی انچنایی نمیدن مگه اینکه مناسبتی باشه محرم و شهادت و عید و عروسی و ...

قبل از عروسی یه هفته بزن و بکوب دارن

پدر عروس هم بستگی داره دخترش رو به کی داده اگه دختره با پسرعموش ازدواج کرده عروسیش میرن وگرنه نمیرن

البته بعضیاشون دیگه اونجوری نیستن و موارد فوق شامل حالشون نمیشه یه جورایی بشون میگن عرب تهرانی 🤣🤣🤣🤣

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

ما کوردیم کورد ارومیه ام البته طایفه ای هستیم،رسم رسومات داریم البته و اینکه عروسی مختلط هس جمعیت زیادی دعوت می‌کنیم برای عروسی و دو روز عروسی داریم یه روز حنابندان و یه روز عروسی و بله پدر عروس در عروسی شرکت میکنه ،مگر که عروس فراری رفته باشه خانواده عروس اندک شمار میرن عروسی دخترشون اون موقه

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

عربا طایفه ای هستن ولی مثل قبل وابسته و کشته مرده طایفه نیستنمعمولا فامیلاشون جمعیتش زیاده شیخ دارن ...

تو فامیل ما اگه پدر عروس شرکت نکنه به عروسیش خیلی بد میدونن و میگن اهمیتی به دخترش نگذاشت

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم