2777
2789
عنوان

مادرشوهر دیوونه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست
برای کارشون لابد دلائل خودشونو دارن و حقم دارن که نخوان سرمایه شون بشه به نام زنی که تازه مدت کوتاه ...

برای اینکه بین بچه هاشوت تبعیض گذاشتن چه دلیلی دارن. برای اینکه ما هشت سال مستاجر بودیم ولی مهم نبود براشون. ولی تا برادرشوهدم خواست ازدواج کنه گفتن وای چجوری بره مستاجری براش خونه خریدن. ماشین خودشونو دادن به پسرشون گفتن نمیشه بچمون بدون ماشین بمونه. الانم کارت حقوق مادرشوهرم دست برادرشوهرمه چون برادرشوهرم کلا ۱۵ حقوقشه ۳۰ قسط خونشه میگه بچم نداره باید کمکش کنم ولی همین مادرشوهرم ۴ ساله به ما بدهکاره به روی خودش نمیاره. یه کادو برای دنیا اومدن بچه ما نداد. چه دلایلی میتونه داشته باشه اینهمه تبعیض

تبعیض بین بچه ها واقعا بده.بازم خداروشکر شما روی پای خودتون ایستادین و پیشرفت کردین.اما راستش دلم بر ...

حقشه 

چرا دلتون براش می سوزه ؟

اون عمدا به نام پسرش کرده و ته خودش، که به شوهر اسی هیچی نرسه ‌..... چه راحت چشمتون رو به روی این کارش می بندین ....

اومد برای پسر بزرگش چاه بکنه ، خودش افتاد توش ..... حقشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هفت ماهه قطع رابطه ایم. توی مهمونی یکی از فامیل دیدیمشون و جلوی در چند دقیقه حرف زدیم. البته من ...

کلا باهاشون کات کن و تحت هیچ شرایطی شوهرتو تنها نزار گناه داره هم همسر براش باش هم مادر و برادر. بهش محبت کن. منم تو خانواده تبعیض را همیشه تحمل کردم خیلی سخته  

خدا رو شکر دستشون برای شوهرت رو شدهمن که میگم حقشونه هر چی سرشون بیادفقط اگر دختره خونه رو از دستشون ...

نمیسوزه مطمئنم. چون شوهر من پارسال افتاد توی یه مخمصه بزرگ اونا خودشونو کشیدن کنار. بعد که مشکل حل شد به من گفت تو رو جون بچمون اگه روزی دلم براشون سوخت بگوب دهنم. بعد اون روز خدا برامون خواست در عرض یکسال صاحب دو تا خونه شدیم. من که همش به شوهرم میگه دلت شکست خدا خواست بی محبتیه اونارو اینجوری برات جبران کنه

تبعیض بین بچه ها واقعا بده.بازم خداروشکر شما روی پای خودتون ایستادین و پیشرفت کردین.اما راستش دلم بر ...

مادرشوهر منو کسایی که میشناسن دلشون نمیسوزه حتی شوهرم دلش نمیسوزه میگه بزار بکشه‌ حتی خواهراش

وقتی میخواست براه خواستگاری برای برادرشوهرم گفت دختره خانواده داره پدرمادر داره بی کس و کار نیست. منو میگفت چون پدر و مادرم فوت کردن. در صورتی که منم وقتی اومدن خ استگاریم هم پدرم زنده بود هم مادرم. انقددددد دل منو شکسته با حرفاش که نگو

حقشه چرا دلتون براش می سوزه ؟اون عمدا به نام پسرش کرده و ته خودش، که به شوهر اسی هیچی نرسه ‌..... چه ...

من پدر و مادرم فوت کردن البته موقعی که اومدن خواستگاریم هر دو زنده بودن. انقد به من گفته بی خانواده بی کس و کار. حتی وقتی زایمان کردم گفت وای بی کس و کاری سخته تنها چجوری نگه داری. نیکمد حتی یه روز کمکم انقد به من بدی کرده جدا از مسائل مالی