2777
2789
عنوان

مادرشوهر دیوونه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست

مادر شوهرت باید بهشون بگه که شما خونه رو در طول زندگی و باتلاش هردوتون خریدین و به خاطر همین به اسم شما شده.

باید رک حرفشو بزنه بگه من پول دادم و میخوام به اسم پسرم باشه.

یا اینکه قسطاشو بزاره به عهده خودشون و کاری نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام برادرشوهرم خریده. همینم باعث شد هفت ماهه قطع رابطه ایم

برای کارشون لابد دلائل خودشونو دارن و حقم دارن که نخوان سرمایه شون  بشه به نام زنی که تازه مدت کوتاهیه وارد زندگی بچه شون شده دوره زمونه بدی شده واقعا

بدون شعار و جو بخوایم نظر بدیم از این لحاظ مادره حق داره

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

حالا خوبه مادرشوهرت انقد بینتون تبعیض قایل شده، خونه ای که براشون خریده بشه به نام جاریت، اونم بره ط ...

تازه جاریم حق طلاقم داره. تو همین سه ماه دمار از روزگارشون درآورده از بس دوشیدتشون. شوهرم میگه دلم خنک میشه بزار بکشن. 

همه چیشو خرج برادرشوهرم کرده‌ طلاهاشو ماشینشو پس اندازشو. به ما هیچچچچچی نداده ولی همیشه زبونش برای ...

خدا رو شکر دستشون برای شوهرت رو شده

من که میگم حقشونه هر چی سرشون بیاد

فقط اگر دختره خونه رو از دستشون در آورد ، هیچوقت نذار شوهرت دلش براشون بسوزه .......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یعنی از همدیگه می‌پرسید خونه به نام کیه ؟🙄🙄تا حالا ندیدم همچین چیزی من حتی تا الان نمیدونستم سه دو ...

اونا تازه اول هر سال مدام میپرسن حقوقتون چقد شد. یا یه طلا ببینن دستم فوری میگن چند گرمه گرمی چند خریدی. خداروشکر دیگه رابطه ای نداریم

اشتباه کردین دیگه اینم تبعاتشه باید بکشینهر چی کمتر ازتون بدونن خاله زنک بازی براتون کمتره و خودتون ...

چه اشتباهی؟ اونا همه چیشونو دادن به برادرشوهرم . شوهرم انقد این یکسال غصه خورده

اونا تازه اول هر سال مدام میپرسن حقوقتون چقد شد. یا یه طلا ببینن دستم فوری میگن چند گرمه گرمی چند خر ...

وااای چقد زشته رفتارشون 

بنظرم جواب نده اصلا به این مدل سوالا وقتی میبینی باعث دردسر میشه 😣😣😣

حالم به هم خورد از جاری چندشت. چقدر حسوداز آدمای حسود متنفرم بیشاز مقصر جاریت هست تا مادر شوهرت کلا ...

الان هفت ماهه قطع رابطه ایم. توی مهمونی یکی از فامیل دیدیمشون و جلوی در چند دقیقه حرف زدیم. البته من دلم خنک میشه راستشو بگم. چون برای من هیچکاری نکردن ولی خیلی لی لی به لالای جاریم و برادرشوهدم گذاشتن. انقد فرق بین بچه هاشون گذاشتن شوهرم از خانوادش بیزار شده

دقیقا برای همین میگم که حقش هست اون خونه به اسم جاریت بشه..... برای زندگیت اسپند دود کن عزیزم ولی او ...

جاریم تا الانم پوستشونو کنده هر روز به یه بهونه پول میکنه ازشون. حق طلاقم داره. 

مادر شوهرت باید بهشون بگه که شما خونه رو در طول زندگی و باتلاش هردوتون خریدین و به خاطر همین به اسم ...

دیگه چون خونه به اسم برادرشوهرمه اختیارش با مادره نیست. نمیتونه هم قسطاشو نده چون خیلی سنگینه ماهی ۳۰ تومنه برادرشوهرم کلا ۱۵ حقوقشه. کارت حقوق مادرشوهرم چند ماهه دست برادرشوهرمه. میگه چیکار کنم بچم کم میاره. در صورتی که دلش نمیاد به بچه ما که تنها نوه شه یه کادوی تولد بده. ما هشت سال مستاجر بودیم عین خیالش نبود ولی تا برادرشوهرم خواست زن بگیره گفت وای بچم چجوری بره مستاجری براش خونه خرید. به اینا فکر میکنم دلم خنک میشه

دیگه چون خونه به اسم برادرشوهرمه اختیارش با مادره نیست. نمیتونه هم قسطاشو نده چون خیلی سنگینه ماهی ۳ ...

تبعیض بین بچه ها واقعا بده.

بازم خداروشکر شما روی پای خودتون ایستادین و پیشرفت کردین.

اما راستش دلم برای مادرشوهرتم سوخت.

اشتباه کرده باید به اسم خودش میزدو میداد بشینن