2777
2789

متاسفانه با استعداد درخشان ، ارشد قبول شدم .. اونم در حالی که اصلا قصد ارشد خوندن نداشتم .. بعدش عالم و آدم ریختن رو سرم که حیفه بدون کنکور قبول شدی بخون پشیمون میشی.. کلاسام این ماه احتمالا شروع بشن و حالم بده .. چون می‌خوام همزمان کار کنم و استادامون یه جوری ان

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارشد خیلی راحتتر از کارشناسیه. از الان رو پایان نامت کار کن سه ترمه تمومش کن بره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
استعداد درخشان چجوریه

تا پایان ترم ۶ هم رتبه برتر باشی هم سه چهارم واحدات رو پاس کرده باشی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اگه ارزششو داره به کم به خودت سختی بده  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

از کجا بفهمم جزوشون هستم 

معدلم ۱۹.۳۰ 

الان ترم شیشم بیشتر از سه چهارمم پاس کردم

مَن با دیوانِگی عَجینَم...
انصراف بدی پول میگیرن؟اگه رشتت خفن نیس نرومن ارشد ک خوندم افسردگی گرفتم بعدش

فک نکنم پول بگیرن .. میدونی من می‌دونم الانم ارشد نخونم چند سال بعد قطعا میخونم .. تحصیل رو دوست دارم یعنی .. ولی اساتید مون خیلی سختگیرن .. بازار کار رشتمم رقابتیه خب نمیخوام عقب بمونم .. استادمونم رسما گفت اگه میخواید ارشد بخونید حق یه جلسه غیبت هم ندارید خیلییی سختگیره تو درس تو امتحان .. کارشناسی من گریه میکردم از دستش

از کجا بفهمم جزوشون هستم معدلم ۱۹.۳۰ الان ترم شیشم بیشتر از سه چهارمم پاس کردم

معدل کلت؟ خیلی خوبه .. رتبه چندی ؟ سال آخر یه لیست از بچه های مشمول دادن دانشگاهمون 

فک نکنم پول بگیرن .. میدونی من می‌دونم الانم ارشد نخونم چند سال بعد قطعا میخونم .. تحصیل رو دوست دار ...

افتصاحه من تو کرونا بود کلاسا مجازی هر جلسه ارائه و فلان پاورپویت واسه پایان نامه هم اعصابم کلا خورد کردن بس ک سخت گرفتن

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
ارشد خیلی راحتتر از کارشناسیه. از الان رو پایان نامت کار کن سه ترمه تمومش کن بره

ما اولین ورودی های ارشد دانشگاهمون میشیم .. دو سال قبل بود از شدت سختگیری استادامون همه انصراف دادن ارشدمون منحل شد 😐

معدل کلت؟ خیلی خوبه .. رتبه چندی ؟ سال آخر یه لیست از بچه های مشمول دادن دانشگاهمون

اره معدل کلم 

نمیدونم الان سایت رو چک کردم نزده واسم جایی 

از خودشون باید بپرسم؟

مَن با دیوانِگی عَجینَم...