2777
2789

بچه ها من تازه ازدواج کردم من با خانواده همسرم تو یه واحدیم جارییمم هست کیا تجربه دارن چجوری رفتار کنم چی کنم اینم بگم خیلی کنترل گر هستن همش دوس دارن کار بکشن یا اینکه رفت امدم و خیلی چک میکنن و اصلا راه جدا شدن نداریم همسرم اصلا جدا نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنین هیچ تجربه ای ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یه خونه هستین یا واحداتون جداست؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

سلام ماهم تو یه ساختمون باهمیم از اولش سعی کن یه قانون هایی‌بزاری برای خودت و بقیه اگه جاری یا مادر شوهرت چیز جدیدی خریدن دخالت نکنی نزار حس حسودی بگیری و سر اونا باشوهرت اصلا بحث نکن چون چه بخوای چه نخوای خریدهاشون رو میبینی بعدشم حد خودتو بدون خودت به خودت احترام تزاری هیچکس هم نمیزاره سعی کن تا دعوتت نکردن خونشون نری هر مهمونی میاد سریع پشت سرشون بی دعوت نرو خونه هاشون تا یاد بگیرن تو مهمون داری بی دعوت کسی نیاد مزاحمتون نشه

من تو یه ساختمونم 

از اول مدل دوری و دوستی باش درسته تو یه ساختمونید ولی مثل اینکه دور باشی رفتار کن کم برو دعوت به دعوت برو اونا هم این مدلی عادت کنن

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
یعنی توی یه خونه یا توی یه ساختمون؟

یه ساختمانیم هر سری میان خونم اتاقا میگردن ببینن تمیز یا بهم ریخته هی نظر میدن اصلانم نمیتونم جداشم خونه به نام همسرمه جارییم هست

سلام ماهم تو یه ساختمون باهمیم از اولش سعی کن یه قانون هایی‌بزاری برای خودت و بقیه اگه جاری یا مادر ...

ممنونم خیلی سختمه کاش از اول این کارو نمیکردم 😔😔حتی جرعت نمیکنم کسیو خونم دعوت کنم