2777
2789
عنوان

دردی مثل زایمان دارم وحشتناک اوایل بارداریم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست
چون خون ریزی بخاطر هماتومه احتملا فقط هماتوم داره دفع میشه اگه سقط کرده بودم باید مثلا یه چیز صورتی ...

ولی خونریزی هماتوم آنقدر درد نداره ها که میگی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خوب راست میگن باید بری سونو وگرنه معلوم نیست که اینجوری برو اورژانس بیمارستان بگو حالم بده سریع میبر ...

کاش هرچی که قراره بشه فقط دردمن تموم شه تا کی دردبکشم اخه سه روزه هردفه بیشتر از قبل 

دعام کنین توروخدا😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش هرچی که قراره بشه فقط دردمن تموم شه تا کی دردبکشم اخه سه روزه هردفه بیشتر از قبل دعام کنین توروخ ...

بارداری اولته

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من هنوز نمیدونم قلبش تشکیل شده یا نه چونو۵ هفته تشکیل نشده بود دیگه نرفتم یهوافتادم سردردوخونریزی نم ...

۸ هفته خیلی کوچیکه احتمالش هم هست سقط شده.

بری بیمارستان خصوصی یا بگرد سونوگرافیا هستن صبحا هم نوبت خالی دارن برو سونو بده.

دکتر نگفت آزمایش بتا بدی؟ اگه سقط بشه بتا میاد پایین

ولی خونریزی هماتوم آنقدر درد نداره ها که میگی

اره شنیدم دردنداره 

پس این دردبراچیه چراتموم نمیشه تاکی دربکشم اخه 😭😭😭

خیلیا سقط میکنن ولی اینجور مثل من دوسه روز درد وحشتناک ندارن زودسقط میشه من نمیدونم قراره چه اتفاقی برام بیوفته همش بالا میارم خونریزی ودرد

۸ هفته خیلی کوچیکه احتمالش هم هست سقط شده.بری بیمارستان خصوصی یا بگرد سونوگرافیا هستن صبحا هم نوبت خ ...

نه اص

لا اسم ازمایش نیاورد این دکترا به درهیچ نمیخورن وقتی دیده بودن من هماتوم دارم باید شیاف میدادن که من سرخونریزی نیوفتم  حالا به این روز افتادم الان که کسی نیس منو جایی ببره عصر باهمسرم میرم هرجور هست سونو پیدامیکنم ممنون راهنمایی کردین

اره شنیدم دردنداره پس این دردبراچیه چراتموم نمیشه تاکی دربکشم اخه 😭😭😭خیلیا سقط میکنن ولی اینجور م ...

دختر پاشو همین حالا برو اورژانس یه بلایی سرت میاد از این حجم خونریزی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چون خون ریزی بخاطر هماتومه احتملا فقط هماتوم داره دفع میشه اگه سقط کرده بودم باید مثلا یه چیز صورتی ...

عزیزم ۸ هفته خیلی کوچیکه اصلا جنین و کیسه آبی نیست که یا ساک حاملگی ۱تا۲ سانتی هست. 

هماتوم اگه کنترل نشه باعث میشه جفت از رحم جدا بشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه اصلا اسم ازمایش نیاورد این دکترا به درهیچ نمیخورن وقتی دیده بودن من هماتوم دارم باید شیاف میدادن ...

شیافو بعد تشکیل قلب میدن که جنین تشکیل بشه .

منم ۸ هفته بودم از دو روز پیش لکه بینی داشتم دیروز درد داشتم و خونریزی. و لخته دفع کردم. امروز پاهام درد میکنه

شیافو بعد تشکیل قلب میدن که جنین تشکیل بشه .منم ۸ هفته بودم از دو روز پیش لکه بینی داشتم دیروز درد د ...

شما قلب بچتون تشکیل شده؟

من که نرفتم ببینم تشکیل شده یانه

درداتون مثل منه؟من که دارم جون میدم از درد دائم دکلوفناک میزارم که میگن خطر داره 

شما قلب بچتون تشکیل شده؟من که نرفتم ببینم تشکیل شده یانهدرداتون مثل منه؟من که دارم جون میدم از درد د ...

نه من  روزی که لک بینی داشتم رفتم سونو گفت فقط یه ساک حاملگی یه سانتی بود. برای من ناخواسته بود  دو هفته بعد موعد پری بی بی چک مثبت شد و عدد بتا  خیلی کم میرفت بالا.

دیروز چندتا لخته دفع کرد. اما دردم زیاد نبود و خونریزیم کم بود باید برم سونو نا ببینم دفع شده یا نه. احتمالا بارداری پوچ بود.

شما خیلی دردتون زیاده برو دکتر دیگه اگه داری سقط میکنی که شیاف بده یه دفعه سقط بشه راحت بشی اگه نه سقط نیست شیاف پرژسترون بده که خونریزیت کم بشه