2777
2789
عنوان

خسته شودم

60 بازدید | 6 پست

تا به حال کسی به من گفته خوشگلم نه هیچ وقت نگفته هیچ کس نگفته بخواطر دماغم مسخره شودم و شودم دماغو مگه دست من بود ؟

بخواطر چشم های ریز و بی پلکی که داشتم این هم دست من نبود!

تابه پیش نیومده کسی بهم بگه تو خوشگلی من زشتم واقعا زشتم دست خودمم نیست مجبورم زشت باشم گاهی زشت بودنم و دوست دارم و گاهی از خودم متنفرم !گلوم میسوزه از بس شبا گریه کردم چون زشتم کسی بهم توجه نمی‌کنه چون من فقط زشتم ای کاش هیچ وقت زشت نبودم ای کاش زیبا بودم مثل بقیه شاید بهتره به زشت بودن خودم ادامه بدم !

کسی به من تابه حال توجه نگرده و  من برای کسی مهم نبودم ای کاش. میمیردم همه از من کنار می‌کشن دوستی ندارم  ؟

همیشه ساکت بودم 

تو سوکت درس خوندم 

مسخرم کردن با هاشون خندیدم تا دلشون نشکنه تا ناراحتتون نکنم 

گفتم همه حق دارن ناراحتم کنن 

ای کاش هیچ وقت به دنیا نمی آمد 

ای کاش خدا آنقدر بی انصاف نبود و زشت بار نمی آمد همه میگن مامانت واقعا خوشگله وایی چه بابای باحال خوش تیپ و خوش قیافه ای ولی چه فایده وقتی من زشتم همه از زیبایی های خواهرم میگه ولی چه فایده کسی  تابه حال نشوده از صبر من بگه  از اینکه دوست ندارم تو حاشیه باشم بگه از ارزوهام پرسیدن و جوابشون و دادم دوست دارم فیلسوف باشم گفتن مینی فیلسوف هم نمی شی چو خنگ 

گفتم دوست دارم روانشناس شم گفتن روانیا روانشناس نمی شن 

گفتم سیاستمداری رو هم دوست دارم 

گفتن سیاست مدارا احمق نمی شن 

من احمقم که معدلم شود ۱۸ و نیم شاید احمق  باشم

درس میخونم بیبینم تهش چی میشه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶ سالمه خسته شودم از مدرسه از محیط مدرسه دوست دارم درس بخونم عاشق درسم ولی از مدرسه و بچه هاش خسته شودم واقعا دارم جونمو از دست میدم نه دوستی نه رفیقی هیچ این حرفا رو گفتم میدونم به شما ربطی نداره میدونم دردسر زیادی خودتون دارین ولی اینجا نوشتم چون دوست ندارم کسی از احساسات من بفهمه حتی مامانم حتی بابام هیچ کس نباید درد منو بفهمه ولی خوب اینا دیگه خستم کردن گفتم اینجا بگم به کسایی که غیر از دوستام و مامان و بابام و خانواده و فامیل باشن چون اینجا هیچ کس منو نمی شناسه و دردم نمیشه نقطه ضعف برای کسی. ای کاش کسی ترز حرف زدنم و گلومبه سلمبه نمی دید ای کاش بهم ندیم و اروات یاریم نمی گفتن که دیگه لال مونی نگیرم ای کاش میتونستم راحت حرف بزنم وقتی حرف میزدم مسخره می شودم و میگفتن خفه شود پر حرف حالا که سکوت میکنم میگن تو خنگی گیجی نفهمی مالی (معادل فارسیو بلد نیستم ) هع

۱۶ سالمه خسته شودم از مدرسه از محیط مدرسه دوست دارم درس بخونم عاشق درسم ولی از مدرسه و بچه هاش خسته شودم واقعا دارم جونمو از دست میدم نه دوستی نه رفیقی هیچ این حرفا رو گفتم میدونم به شما ربطی نداره میدونم دردسر زیادی خودتون دارین ولی اینجا نوشتم چون دوست ندارم کسی از احساسات من بفهمه حتی مامانم حتی بابام هیچ کس نباید درد منو بفهمه ولی خوب اینا دیگه خستم کردن گفتم اینجا بگم به کسایی که غیر از دوستام و مامان و بابام و خانواده و فامیل باشن چون اینجا هیچ کس منو نمی شناسه و دردم نمیشه نقطه ضعف برای کسی. ای کاش کسی ترز حرف زدنم و گلومبه سلمبه نمی دید ای کاش بهم ندیم و اروات یاریم نمی گفتن که دیگه لال مونی نگیرم ای کاش میتونستم راحت حرف بزنم وقتی حرف میزدم مسخره می شودم و میگفتن خفه شود پر حرف حالا که سکوت میکنم میگن تو خنگی گیجی نفهمی مالی (معادل فارسیو بلد نیستم ) هع امروزم مدرسه نرفت هیچی نشوده به قیافم گیر دادن   وای به حال روزای دیگه 

عزیزدلم زیبایی ظاهری موندگار نیس چیزی که میمونه زیبایی درونِ آدمه.شخصیتت ودیدگاهت به زندگی و دیگران و اینکه چطوری با آدما تعامل می‌کنی مهم‌ترین فاکتور برای روابط سالم و شادهست

تازه عیب هاو کاستی های ماانقد توجه ماروبه خودش جلب میکنه که مثبت هارو نمیبینیم 

خودت ودوست داشته باش هیچ انسانی زشت آفریده نشده

مطمئن باش توهم چیزهایی تووجودت داری که خیلیا آرزوشو دارن ومهمترینش سلامتیه دورت بگردم وگرنه همه ی آدم ها حتی کسایی که ازنظرت خوشگل ترین هستن هم عیب هاوکمبودهایی توخودشون میبینن که اتفاقاتومیتونی داشته باشی وبهشون توجه نکنی...یکم هم به قشنگیای زندگی ونعمت هایی که خدابهت داده دقت کن🩵 

ترو خدا من حال ندارم به غلط املایی من و ول کن 😭

تو احمق نیسی اتفاقا خیلی هم دانایی

ضمن اینکه تو سن بلوغی.. نوجوانی.. صبر کن تغییر قیافه میدی الانم از نظر خودت زشتی .. با کسایی ک اعتماد ب نفست رو صفر میکنن کات کن ..معدلتم خیلی خوبه بازم تلاش کن 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒