2777
2789
عنوان

از نگاه مردا حالم بد میشه

858 بازدید | 69 پست

نمیدونم دیدم خیلی از خانما این مشکل رو داریم و تا الان با چند نفر هم صحبت کردم، گفتن نباید اهمیت بدی یه اخم بکن و رد شو، این کار رو می‌کنم ولی بازم تا چند روز اعصابم خیلی خرد هست بخاطرش، و واقعا هم موافقم که اگر توی نگاه یارو چیز بدی نباشه، زن ها حس بدی نمی‌گیرن، و با نگاه یه سریا واقعا اذیت میشم، چه میشه کرد؟؟؟ 

بعد مشکل اینه که مثلا پسرای همسن اینا توی دانشگاه اینا نگاه اینطوری ندارن، توی جامعه این پیرمردای کثافت از این نگاها دارن، چه مرگشونه؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه یه مرد خوشتیپ و خوشگل نگام کنه خوشم میاد ولی یه زشت یا پیر یا داغون نگام کنه میسوزم

وای خیلی رو نفست کار کن

باید از نگاه جفتشون خوشت نیاد😂

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

خدا منو یجوری اآفریده که قربونش برم😂😂 منو هیچکس نگاه نمیکنه حتی گربه نر منو ببینه روشو می‌کنه اونور 

حتی شوهرم 

غیر من همه رو میبینه ها فقط منو نمی‌بینه 

پس متوجه نمیشم چی میگی و نمیدونم چی بگم🥲😂

دیروز سوار تاکسی شدم، دیرم شده بود بعد پشت هم سه نفر نشسته بودن مجبور بودم جلو بشینم، یارو هی میخواست صحبت کنه منم اهمیت نمی‌دادم سرم رو به پنجره بود انگار که نمی‌شنوم اصلا. بعد داشت واسه یه یارو که پشت نشسته بود یه چیزی تعریف می‌کرد. میخواست نمیدونم نشون بده چطوری یه چیزی رو می‌گیرن و پرت می‌کنن؛ (من کیفم کوله پشتیم بزرگه بخاطر لپ تاپ و کتاب اینا، می‌ذارمش روی پام توی ماشین) بعد یه دفعه دست زد انگار میخواد کیفم رو برداره و پرت کنه (که به یارو نشون بده چطوری یه چیزی رو می‌گیرن پرت می‌کنن!!!) 

الان موندم این اشغال یه چیزیش بوده یا نکنه میخواسته از کیفم دزدی کنه؟؟؟؟؟ اخه زیپ و همه چیش بسته بود

نمیدونم خیلی رفت روی مخم

مشکل اینه که یارو نزدیکای دانشگاهمون همون حدودای انقلاب هست برای همین من چند بار دیدمش 

کلا بچه ها خیلی باهاش تاکسی می‌گیرن، خودشو دخترش همون دانگشاه ماست

دقیقا  میفهمم  چی میگی   ولی   سعی کن  چش  تو  چشم  نشی   ببین  این ی  حس   فراگیره   و  اکثرا خانمها تجربش   کردن  و  از نگاه   بد   آقایون   متنفرن       ببین نمیشه با همشونم  بجتگی   منم خیلی  خودخوری میکردم چون تو محل کار  تو محل زندگی  تو  مسیر  رفت و امد این موردو  حس کردم    ولی مدتیه  تا  میبینم  یکی  رو   زوم کرده   نگاهمو   میچرخونم       واقعا   میبینم  تها راه  فرار از نگاه   بد   همینه

به چی نگاه میکنن؟

نمی‌دونم والا فقط اخم می‌کنم رد میشم توی صورتشون نکاه نمی‌کنم ولی معلومه وقتی داری رد میشی سرش میچرخه تا موقع راه رفتنت یعنی داره نگاه می‌کنه

یا همین که دیروز برام دیش اومد هی تو تخم چشم من نگاه می‌کرد صحبت کنه، حتی اون هم اذیت می‌کنه چون من با بی‌اعتنایی بهش فهموندم علاقه‌ای به صحبت کردن ندارم!

نگاشون نکن تانفهمی بهت نگاه میکنن... چیکارداری تو هم نگاه کنی

موضوع همینه اکثر مواقع نمی‌فهمم دارن نگاه می‌کنن مثلا یه بار سمت پارک لاله بودیم، بابام یه دفعه به یه پیرمرده فحش داد که نگاه نکنه بهم منم اصلا نفهمیده بودم داره نگاه می‌کنه

یا مثلا وقتی مثل دیروز یارو هی نکاخ می‌کنه میگه صحبت کنیم خب معلومه ادم اذیت میشه دیگه