2777
2789

داشتم کار میکردم باهاش یهو تسمش دراومد.پاره نشد دراومد رفت بین توپی و سردوز و یه پیچ هم از توپیش باز شد بستم سرجاش بعد تسمشو عوض کردم حالا ب برق میزنم تسمه نمیچرخه سفت و شلش کردم خوب نشد سردوزم دینامش کار میکنه ولی صداش خفه اس انگار زور میطلبه و توپی و تسمه کار نمیکنه

چکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو گوگل بزن تعمیر فلان چیزتصویری بهت نشون میده

زدم انجام دادم دینامم روشن میشه برق ب پدال میرسه و توپی یذره‌میچرخه اما تسمه ن و صدای ضعیفی داره انگار زور داره

از رو مشخص نمیشه اگه میتونی توپی رو یه کم باز کن خوب لاشو نگاه کن برای من یه بار اینجور شده بود لاش ...

میبرم تعمیر کنن دیگ خودشون چک‌میکنن

توپی رو بادست میچرخونم کار میکنه تسمه میچرخه ولی با برق زور نداره انگار 

از رو مشخص نمیشه اگه میتونی توپی رو یه کم باز کن خوب لاشو نگاه کن برای من یه بار اینجور شده بود لاش ...

شما توپیتون دوتا پیچ داره؟سردوزم پروانه هست سبز هست

روتوپیش زیر تسمه دوتا سوراخ هست ک‌پیچ داره برای شماهم همینجوره؟

آره

گلم من سردوزمو اکبند گرفتم

همون روز اولی ک باهاش کارکردم یکم بوی خاصی میداد مثل بوی کارتن

اول کارکردن اینجور میشد و دیگ بوش تمام میشد

بعد اینکه وقتی پدال فشار میدادم داخل پدالش یه جرقه کوچک میزد یعنی من متوجه نمیشدم اصلا هم ن سیاهی هیچی نداشت خواهرم یبار نشسته بود گفت داخلش ی نور مثل جرقه روشن میشه ک کمه یعنی با هربار فشار دادن پدال روشن میشد این نور و اینکه چرخم اصلا دوختش هیچیش مشکلی نداشت و عالی بود

و اینکه پدال سردوز شماهم همینجوره یا دقت نکردین؟برای من هنوزم اولی میزنمش ب‌برق پدالو‌میزنم ی بوی کارتن میپیچه و تمام میشه ولی دود و گرد و خاک ازش بلند نمیشه

پدالشم همون اول اینجور بود ولی داغ نمیکنه ک بگم میخاد اتش بگیره یا بسوزه

من از سردوزم زیاد استفاده نکردم دوسال ونیمه ک دارمش ولی باهاش شاید ۵۰تا لباس دوخته باشم ولی مثل خیاطا ماهر نیستم ک همش توبرق باشه و مدام کارکنم نه اصلا

عزیزم من دقت نکردم ولی فکر نمیکنم جرقه بزنه ببین اگه تعمیرات نزدیکتون هست برو اینو بگو یا زنگ بزن بپ ...

اهان برای من همون روز اول اینجور بود ولی ن سیاه میشه ن داغ میکنه ن دود میکنه هیچی هیچی عادی

فکرکنم از خودشه مکشلی نداره پدال 

ن هنوز بعدامیبرم درست کنه پدالو میزنم صدای خفه داره دستگاه انگار یجاش گیره و تسمه نمیچرخه شل و سفتشم کردم بازم همینجوره

قبلا یبار نخ‌پیچید دور توپی و سفت شد ولی درشون اوردم خوب شد الان توپی سفت نیست با چرخ میچرخه تسمه هم میچرخه با برق پدالو‌میزنم کار نمیکنه