2777
2789
من مامانم یکماهو دوهفتس عمل کردن همینجوریه طبعیه به مرور رفع میشه اینو دکترش گفت

دکتر خودمم گفت ورم کل بینیت کم بشه اینم خوب میشه وله بازم احساس میکنم همینطوری میمونه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خودمم گفت ورم کل بینیت کم بشه اینم خوب میشه وله بازم احساس میکنم همینطوری میمونه😑

نه عزیزم همه بعد عمل همینجوری میشن من رفتم توچنتا پیج مختلف نمونه کار های بعد عمل رو دیدم همشون این شکلی بودن اوایلش خیلی فرو رفته بود الان درحد یکی دو درجه بهتر شده بخاطر همین خیالمون راحت شد که به مرور برمیگرده

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

نه عزیزم همه بعد عمل همینجوری میشن من رفتم توچنتا پیج مختلف نمونه کار های بعد عمل رو دیدم همشون این ...

من بعضی از روزا کمتره دیده نمیشه بعضی وقتام خیلی تو چشه

من بعضی از روزا کمتره دیده نمیشه بعضی وقتام خیلی تو چشه

بینی ملتهبه هنوز غضروف و پوست و گوشت زخم نگرفتن خوب نشدن حداقل یکسال تا دوسال زمان میبره تا کامل خوب بشی

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉