2777
2789

میخوام ببینم هزینه هر درس چقدره

شیمی یازدهم و نتونستم پاس کنم مدرسه خودمون باید برم بزرگسال میدونین هزینش چقدره؟

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر درسی رو پارسال شصت تومن دادم هر واحد منظورممثلا ریاضی چهار واحد فک کنم ۲۴۰تومن

جدا؟

خدا خیرت بده مرسی

گفتم یه وقت هر درس میره بالا ۱ میلیون🤦‍♀️

اره من پاس نشدم سال۹۸ واحدی ۱۰۰دادم.اون زمان سکه پارسیان صدصوتیش اینقدربود

🤦‍♀️🤦‍♀️یاخدا

هزینه هر درس ۶۵ هزاره 

بستگی داره اگه بخوای نمره میان ترم داشته باشی 

۶۵ هزار ضربدر واحد اون درس میشه مثلا شیمی ۳ واحدی باشه میشه ۱۹۵

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

هزینه هر درس ۶۵ هزاره بستگی داره اگه بخوای نمره میان ترم داشته باشی ۶۵ هزار ضربدر واحد اون درس میشه ...

آها یعنی اگه فقط بخوام‌نمره خام امتحانم باشه کمتر در میاد؟

دستت طلا مرسی💕

یه نفر گفت سال ۹۸ خیلی زیاد داده ترسیدم🥲

آها یعنی اگه فقط بخوام‌نمره خام امتحانم باشه کمتر در میاد؟دستت طلا مرسی💕یه نفر گفت سال ۹۸ خیلی زیاد ...

ببین اگه میان ترم نخوای ۶۵ هزار میشه 

ولی اگه ۷ نمره بخوای باید ب میزان ضریب درست هزینه بدی

قربونت 🌸🌸

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

ببین اگه میان ترم نخوای ۶۵ هزار میشه ولی اگه ۷ نمره بخوای باید ب میزان ضریب درست هزینه بدیقربونت 🌸� ...

خیلی خیلی لطف کردی💕